Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 18, 2009

Maraike woog op het moment van schrijven 76.60 kg (bmi: 25.59).

Het valt me niet mee deze week! Op zich at ik altijd al best gezond, dus ik hoef gelukkig sowieso niet mijn hele eetgewoonten om te gooien. Mijn probleem zit echt in me inhouden bij lekkere trek!

Ik kan niet één stukje chocola eten, die hele reep MOET op. En zo gaat het ook bij koekjes, chips, nootjes, alles. Ik heb eergisteren mijn propedeuse gehaald en dat heb ik met wat vriendinnetjes gevierd met wijn en chocola, veel te veel chocola. Maarja, hoe vaak haal je nou je P in 1 jaar ;) heb dus alweer onwijs zitten zondigen.

En heel bijzonder om te realiseren hoeveel 'emotionele smoesjes' je verzint als je wilt afvallen ("maarja, hoe vaak haal je nou je P in 1 jaar ;)" bijvoorbeeld..).

Anyway. Ik moet nog een paar buitenschoolse projecten afronden deze week, en dan begint er volgende week weer regelmaat te komen in mijn leven, ik ga dan vaste dagen werken - wat ook kwa eetregelmaat erg zal helpen. Veel achter de computer zitten (wat ik moet doen voor school & wat projecten) helpt me niet echt, je gaat al gauw HEEL slecht snacken. Gelukkig houd ik me nu goed in en zit ik in plaats van met chocola, met stukjes paprika en komkommer achter de computer..

June 20, 2009 om 03:13
Je P halen is wel reden voor een feestje hoor! Gefeliciteerd.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan