Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 18, 2009

Cloudje woog op het moment van schrijven 91.90 kg (bmi: 32.56).

Zometeen examen, ik ben chagrijnig en zenuwachtig. Denk dat het me niet gaat lukken. Positief blijven. Zometeen nog leren. Dan hou ik er mee op. Vandaag van 1400 tot 2100 naar school. Om 1400 toets. Ik heb het idee dat ik niet voldoende weet.

Gewicht gelukkig weer onder de 92. Nog niet ongi. Morgen weer sporten en misschien zaterdag ook. Daarna weer studeren. Estate planning en Sparen&Beleggen. Gelukkig komt een vriend me volgende week verschillende beleggingsstructuren uitleggen.

Ik heb er niet zoveel zin in vandaag.

June 18, 2009 om 12:49
Kan me voorstellen dat je er niet zoveel zin in hebt. Alhoewel het niet aan mijn diploma's te zien is heb ik altijd verschrikkelijke last van examenangst. Het is gewoon te bespottelijk voor woorden. Op de dag van het examen zelf wordt ik steenvast om 5 uur wakker om vervolgens direct naar het toilet te moeten rennen... het loopt er gewoon aan alle kanten uit. Dat is dan nog niet eens het ergste... als ik me eenmaal naar de plaats van het examen heb weten te begeven (altijd ver van tevoren natuurlijk anders wordt het allemaal alleen nog maar erger) dan krijg ik neiging tot weglopen. Ik kan het toch niet en ik ben er nu toch dus laten we het maar proberen vechten een potje in mijn hoofd uit met als resultaat dat ik toch minimaal 3 of 4 keer in mijn auto stap om weg te rijden, een rondje parkeerplaats te doen en vervolgens weer in te parkeren. Vreemd genoeg is het altijd over op het moment dat ik echt moet gaan zitten en de eerste vraag lees, op dat moment richt alle spanning zich op de stof en glijden de antwoorden uit mijn pen. Heb het dus nu ondertussen, vele examens verder, maar geaccepteerd als iets dat bij me hoort en denk ook dat ik zonder deze spanning niet echt goede resultaten zou halen.

Ach ja, ik denk dat niemand examens of toetsen of hoe je het ook zou willen noemen voor de lol doet. Je komt er vast wel, hebt er hard voor gewerkt. Ben wel nieuwsgierig naar het resultaat.
June 18, 2009 om 15:08
SUCCES!

En bedankt voor je bemoediging!

:yougogirl:

Groet,

Twan
June 18, 2009 om 16:18
Hoi Cloudje,

Ondertussen is je toets reeds achter de rug!!!
Hopelijk is alles goed meegevallen!!!

Hou er de moed in hé...*8*

:hop:

:veelsucces:

Chrisje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan