Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 18, 2009

Jaeda38 woog op het moment van schrijven 119.00 kg (bmi: 39.31).

Zo e gaan weer aan de slag. Het is inmiddels middag en ik moet nog van alles doen. Eert maar eens even een wasje en wat opruimen. Daarna mijn half uur crosstrainer. Kijken hoe het me vandaag weer afgaat.
Ik moet zeggen dat ik deze week heel erg met het lijnen bezig ben, misschien we te. Denk aan niets anders.Ik vind het ook heel moeilijk om andere dingen naast het lijnen te doen. Ik merk altijd dat als ik me hier volledig op kan concentreren me het het beste afgaat. Maar ja dat gaat helaas niet altijd. Het dagelijks leven gaat door.
Kan ook niet wachten totdat we een maandje verder zijn. Wil echt het resultaat kunnen zien. Kennen jullie dat gevoel...dat je dagen te langzaam gaan als je aan het lijnen bent en dat je zo wel een week over zou willen slaan...
Nou mensen ik stop er weer eens mee..ik ga aan de slag..
Misschien tot vanavond.

ZO ben ik nog even. Heb me net even zitten te bedenken wat mijn cadeautje bij 115 kilo zou zijn. En aangezien ik de 120 overgeslagen heb zonder cadeau ga ik me eens extra verwennen...heb lekker een weekendje weg geboekt met man en kids...heeeerlijk.
Is eigenlijk niet helemaal alleen een cadeau voor mezelf dus maar meteen een vaderdagscadeau en een lekker uitje voor de kids..helemaal goed dus!
Meteen maar even een lijstje gemaakt voordat ik het vergeet ;)
:onderde110kilo:pedicure behandeling
:onderde105kilo:gezichtsbehandeling
:onderde100kilo:stoelmassage(hoef ik tenminste nog niet uit de kleren..:shy2:)
En daarna zien we wel verder....eerst maar eens die 2 cijfers op die weegschaal ipv 3.

Verder helaas vandaag ook wat mindere dingen in de middag en avond...slechts 20 min :crosstrainer:...ik was kapot. En helaas vanavond de verleiding van een gevulde koek(280!!!!cal) niet kunnen weerstaan.
Daarnaast spaghetti gegeten....dus we zullen zien morgen(wel meer verbuikt dan gegeten dus er zou toch weer iets af moeten zijn...toch.
Denk nu aan alles wat slecht is:taartgulzig::snickers::snack::kindersuprise::ijsje1: dus de avond moet niet meer te lang duren...
Tot morgen mensen

June 18, 2009 om 12:42
Ik heb eigenlijk het tegenovergestelde. Doordat ik wel meer tijd kwijt ben met het koken van eten, het bedenken hoe we dat nou weer eens op een hele lekkere manier in elkaar gaan vogelen, te bedenken op welk tijdstip ik ga bewegen (en natuurlijk het bewegen zelf) etc. etc. vliegt de tijd gewoon voorbij. Omdat ik daarnaast nog 100 andere dingen op een dag wil doen, moet werken en studeren, mijn huishouden van Jan Steen op orde moet houden en toch wel veel wil keuvelen met mijn kind gaat het me soms helemaal te hard. Een ti-ta-tovertruck waarbij ik de tijd af en toe kon stilzetten of in ieder geval langzamer kon laten gaan zou mij dan ook goed uitkomen. Het is toch altijd wat, te snel te langzaam, te dik te dun enz. enz.
June 19, 2009 om 03:59
Hoi Jaeda, erg he, heb ik ook. Als ik me volledig op het lijnen kan concentreren gaat het het beste. Maar als ik me daar volledig op kan concentreren heb ik verder niet zo heel veel te doen en gaat de tijd veel te langzaam. Ik weet het, je hebt het er niet binnen 3 weken aangegeten, dus het kan er ook niet in drie weken af, maar ik wil ook resultaat zien. Ik hou op het moment veel vocht vast, dus ik vrees dat het niet zo best te zien zal zijn op de schaal. AARRRGGGGHHHH. Maar ja, dan gaat het volgende week weer beter, maar ik ben echt ook van de snelle resultaten, anders geef ik snel de moed op. Maar nu nog niet hoor, nu gaan we er nog een tijd voor!!! Goed van je dat je jezelf iedere keer een kadootje belooft als je bent afgevallen. Ik weet nooit wat ik mezelf moet geven, maar ik heb eens bij jou ideetjes gekeken en daar staan leuke dingen tussen, dus ik ga me er nog eens in verdiepen. Jij ook heel veel succes van het weekend (is bij mij toch altijd het moeilijkst) en natuurlijk wens ik je ook een prettig weekend.
Ps, wanneer is jouw weegmoment??
Groetjes Sjors.
June 19, 2009 om 07:57
Brandnetelthee, gewoon van reforma of zo?? Goeie tip, ga ik direct proberen. Jij ook een :01prettigweekend:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan