Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 18, 2009

SchaapjeSarah woog op het moment van schrijven 91.30 kg (bmi: 28.82).

Zo zo, dat is effe geleden, hé!

Zoals ik de vorige keer al schreef, heb ik het twee weken erg druk gehad op m'n werk. Maar kijk, de deadline is voorbij, en ik kan me nu weer volledig op m'n gewicht smijten.

Tijdens m'n stressperiode ben ik redelijk gezond blijven eten, maar het sporten, daar was gewoon geen tijd (en energie) meer voor, dus dat heb ik effe op een lager pitje... euhm... eerder volledig uitgezet. Zo kon ik mijn gewicht wel een beetje in evenwicht houden, maar afvallen was er niet bij. Jammer, maar helaas.

Heb vorige week wel weer effe last gekregen van vreetbuien. Maar... er zijn verzachtende omstandigheden: ik vond dat ik mezelf mocht belonen voor m'n harde werk: supervroeg opstaan, hard werken, laat thuiskomen en dan weer aan de computer kruipen om nog wat aan die artikels verder te werken, een mens mag zich daar toch eens voor belonen, zeker? Met een zak chips en een pak koeken. Nee? Ach, ik weet het, 't is een flauwe uitvlucht, maar die zondes helpen me wel door die stress heen...

Maar nu gaan we er weer flink voor, natuurlijk! De sport neem ik terug op, en die eetbuien laat ik achterwege. Beloofd! Op naar die 89 kg! Hup hup!

Ik kan het ;-)

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan