Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 18, 2009

Blobbie woog op het moment van schrijven 130.40 kg (bmi: 46.20).

Oke, ik geloof dat ik nu een beetje door heb hoe het werkt hier. Tjonge, ik merk dat ik hier wel vaak zit te kijken hoor, erg fijn om te zien dat er meerdere mensen mee bezig zijn. Zo staan we er niet alleen voor!

Mijn motivatie is nog goed, maar ik merk wel dat ik er af en toe gewoon ontzettend van baal dat ik het zo ver heb laten komen. Stom stom stom, maar goed, het is niet anders en ik doe mijn best. Ik ben echt werkelijk de hele dag met eten bezig, alhoewel ik wel merk dat het vandaag iets minder is, gewoon aan het denken wat ik niet meer mag en wat ik anders had gepakt... Het hongergevoel is sinds vandaag ook minder, dat scheelt ook wel, misschien dat mijn lichaam er nu toch aan het wennen is dat ik minder eet.

Ik houd jullie op de hoogte en heel veel sterkte allemaal!!

Groetjes Blob.

Onbekend
June 18, 2009 om 08:43
Hey

Ik ag dat je even op mijn site had gekeken ....

Succes


Grietje
June 18, 2009 om 13:37
Grappige nickname heb je gekozen!!! Het werkt verslavend he, deze site. Op momenten dat ik trek krijg, ga ik effe achter de computer zitten en dan surf ik bij iedereen langs. Ben nu de Wii club aan het verkennen en jij viel me op door je grappige nickname. Wel lekker he, dat je al zo snel resultaat ziet op de weegschaal. Heel veel succes en je hebt hierdoor inderdaad het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Prettig weekend. Sjors.
June 18, 2009 om 14:47
Hoi Blobbie,

Ben zelf ook nog niet zolang begonnen en zit inderdaad ook vaak over eten na te denken. Niet zozeer wat ik niet mag maar juist wat wel goed voor me is en hoe je dat dan ook nog eens heel lekker en vooral heel slank gaat klaarmaken. Dat geexpirimenteer vind ik zelf wel heel leuk dus misschien ook iets voor jou ?

Succes met afvallen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan