Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 18, 2009

Sjorsje39 woog op het moment van schrijven 112.70 kg (bmi: 39.93).

Ik ben regelmatig bij andere mensen aan het "gluren" op hun profiel. Wat is het toch fijn om te zien dat je niet de enige bent met de eeuwige strijd tegen de kilo's. Alle mensen hebben hun ups en helaas ook regelmatig hun downs. Maar hoe je het ook wendt of keert, het is fijn om te lezen dat je niet de enige bent die worstelt met de drang naar lekkere dingen.Ik vind het elke dag weer moeilijk om met niet vol te stoppen met lekkers. En iedere avond als ik naar bed ga denk ik, gelukkig heb ik het weer een dag gered zonder eten (wat natuurlijk niet waar is). Het sporten op de Wii bevalt me wel heel erg goed, dus dat is nu nog niet echt een opgave. Maar het voortdurend oppassen wat ik mag eten is en blijft een strijd. Ik moet het echt heel goed inplannen allemaal en me strak aan het schema houden, anders lukt het me niet. Maar dat is het fijne van valtaf.nl, daar zie je dat andere mensen er net zoveel moeite mee hebben. Als ik trek krijg, kruip ik maar achter de computer en ga surfen op diverse profielen of ik ga mijn huis maar poetsen. Zo probeer ik de aantrekkingskracht van verboden lekkernijen te weerstaan en de afgelopen twee weken is me dat goed gelukt. (en mijn huis glimt als nooit tevoren, dat is een bijkomend voordeel!!!) Ik ga nu nog even wat kastjes schoonmaken en wens iedereen alvast een heel fijn weekend.
Ik mag maandag weer naar de dietiste en kijk er erg naar uit wat haar weegschaal te vertellen heeft (meestal weeg ik daar zwaarder op dan op mijn eigen schaal)
Iedereen een fijn weekend.

June 18, 2009 om 16:14
Heee Sjorsje,

Ja die afleiding zoeken ken ik, alleen zijn de kastjes bij mij nog steeds niet schoon:muwhahahaha:
Steek misschien toch nog energie in het verkeerde:ffdenken:
Wil je alvast even een goed weekend wensen en heel veel succes komende maandag. Op zich wel gunstig dat je op maandag moet...kom je ook niet in de verleiding om het weekend slechte dingen te gaan eten.
Nou slaap lekker straks en morgen weer een gouden lijn dag!
doeiii
June 19, 2009 om 05:00
Hoi sjorsje,

ze noemen het niet voor niets de strijd tegen de kilos!!! We worden allemaal zo een beetje gek van onze lusten :vreten::taartgulzig::spiegelei2::snakken::ikwilnueten: enz...
Maar samen komen we er wel!
Ik hoorde van je dat je een wii hebt aangeschaft. Ik ben er ook al een tijdje over aan het denken daar we al een wii in huis hebben, ik wil nu de wii fit (balanceboard) of de wii active er bij kopen. Is het echt leuk? Voor mij zou het grote voordeel zijn dat ik er niet voor het huis uit moet, de kids mee kunnen doen en het ook kunnen gebruiken en dat ik het kan gebruiken op een tijdstip dat het mij uitkomt. :balanceboard:
Tot hoeveel kilo weegt de wii? Ik wist namelijk niet dat je ook jezelf er mee kon wegen?
Maandag 30 juni krijg ik als het goed is mijn diploma uitgereikt, vrijdag weet ik of ik geslaagd ben, maandag ken ik de uitslagen...
over zenuwen gesproken! :bang:
Je hoort het nog wel van me:totmorgen:
June 19, 2009 om 07:42
Hee Sjorsje,

Mijn weegmoment....elke dag(soms wel drie keer :ineendeuk:)
Over dat vocht vast houden...zorg dat je veel brandnetelthee drinkt(4 koppen per dag).
Tot na t weekend...
Doeiii
June 19, 2009 om 08:38
Ja beste is van reformhuis(en dan in een thee-eitje). maar je kan ook die van zonnatura halen(doe ik ook vaak). Je moet maar eens op internet kijken waar het allemaal goed voor is. Vind t helemaal top en t werkt bij mij echt.(niet 1 kopje, zeker 3 a 4)
June 19, 2009 om 15:56
Hey Sjorsje.

Sinds ik bevallen ben ben ik weer begonnen met lijnen. En ik ga er nu helmaal voor.
Dus 1,5 kilo is zeker het begin. Ik ga er eerst voor om onder die 100 tekomen daarna stellen we een volgend doel.
Hoe gaat het bij jou? Nog veel succes.
Groetjes Lis
Onbekend
June 20, 2009 om 03:20
Hoi Sjors,

Het is en blijft erg moeilijk. Je vervalt zomaar in je oude, foute patroon. Ik heb dat ook! Maar we geven niet op. We hebben een doel voor ogen en doen ons best om dat te bereiken. En bij de een zal dat 'sneller/gemakkelijker' gaan, dan bij de ander.
We gaan knallen!:gazodoor:

:miekie33:
June 20, 2009 om 07:14
Hahaha sinds gisteren ben ik ook aan het schoonmaken geslagen thuis en toen had ik nog niet eens je blog gelezen. Moest vandaag al naar de stort om mijn volgeladen autootje te legen. En dat was pas van 1 kast, ga nu gelijk verder met de andere...

Succes met afvallen! (en schoonmaken hihi)
June 21, 2009 om 02:25
Hoi Sjors!
Wel de wii gaat er bij mij ook komen, het lijkt me wel leuk hoe jij het uitlegt.
Ik heb nog een druk werkweekend voor de boeg (en hopelijk ook weer snel achter de rug !) dus ik wens je verder nog :prettigweekend:
June 21, 2009 om 14:04
Hoi Sjors,
Heb je een goed weekend gehad?
Ik denk dat ik de kastjes de komende tijd ook maar eens ga schoonmaken inclusief de inhoud. Al die "slechte dingen" eruit en weg. Ik zit er aan te denken om voor de kinderen een appart laatje ga maken met een (denkbeeldig) dubbel slot.
June 22, 2009 om 03:24
He Sjorsje,


Hoe is het gegaan vandaag? En het weekend?
Beetje vol kunnen houden? Ik helaas niet ,maar zal mijn best weer doen deze week. Moet naar die 115. Ga me vanaf nu alleen nog op maandag weken, anders word ik helemaal gek :)
Nou laat me nog maar even weten of je weer goed resultaat hebt gehad.
Gr Jaeda

June 22, 2009 om 04:20
Bedankt Sjors,
Ik wens jou ook een fijne zonnigen week toe.
Groetjes Hester
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan