Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, July 15, 2009

Benderklaarvoor woog op het moment van schrijven 103.10 kg (bmi: 36.53).

Nou met mijn dip gaat het gelukkig weer een stuk slechter. Het lijkt wel of ik er weer uit zit te komen. Misschien had het wel met het feestje te maken. Ongemerkt maak ik me daar blijkbaar zorgen over. Komt iedereen, gaat iedereen het naar zijn zin hebben, gaat alles wel goed... bla bla bla. Zo'n feestje moet juist heel gezellig zijn, maar de aanloop er naar toe maakt van Jantje en van mij 2 grote zenuwpeesjes blijkbaar. Maar het zit erop. Inmiddels zijn we 1 jaar en 2 dagen getrouwd hahaha, de hele wereld mag het nu weten en volgens mij weet de hele wereld het inmiddels ook.

Met de buikspieroefeningen schiet het nog steeds niet op. Ik weet het... ik zal mezelf die schop onder mijn kont moeten geven, maar ja, ik vind het zoooooo vreselijk om te doen. Misschien zometeen nog even voor ik ga slapen hahaha

Lijnen heb ik de afgelopen week dus helemaal niet gedaan. Kon er puf voor vinden helaas. Ook zwemmen is niet gelukt. Dat was niet omdat ik niet wilde, integendeel. Maar het zwembad is deze week gesloten wegens renovatie. Volgende week is het weer open en ik ga weer iets doen wat ik mezelf voorgenomen had nooit meer te doen... ik ga een abonnement kopen hihi

Wel wil ik iedereen nog even bedanken voor de hartverwarmende steuntjes in de rug. Het is erg prettig te lezen dat zelfs in mijn dip ik er toch niet helemaal alleen voor sta... Dank jullie wel!

:Benderklaarvoor:

July 16, 2009 om 13:37
Hoi Lydje,

Als jouw lappie ook rechthoekig is, een klep heeft en een toetsenbord, denk ik dat ze inderdaad uit hetzelfde nest komen ;) Misschien een keer een lappieparty? :haha:

Leuk dat jullie feestje is geslaagd! Ik ken dat wel hoor, die zenuwen vooraf. Ik vier mijn verjaardag daarom altijd in de kroeg, dan heb ik er minder last van. En nou op naar de 25, hè.

Wat balen dat je zwembad even dicht is. Maar dat je daarentegen wel een abonnement gaat halen als ze het weer doen is natuurlijk een uitstekend idee! Veel poedelplezier alvast!

Hier is het lijnen ook even moeilijk. Na een paar fietskilometers blijft het lijf maar gillen om lekkers. Oordopjes helpen niet...
En de sportschool schiet erbij in. Maar ja das natuurlijk geen ramp want ik beweeg me een hutu. Maar mijn afslankplanlijntje heeft me mooi ingehaald, terwijl ik enorm op hem voorliep. Snik.
Maar we gaan er voor, toch? Het gaat lukken!

Liefs,

:lighthouse:
July 16, 2009 om 16:19
NIET DIPPEN!
:vandaag:
:avla:
Onbekend
July 17, 2009 om 06:10
Fijn dat het weer wat beter gaat. Wat stress/spanning/ zenuwen al niet met je doet. Nu de draad maar weer goed oppakken. You can do it!

:veelsucces::yougogirl:

:miekie33:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan