Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 16, 2009

Notsofat71 woog op het moment van schrijven 71.00 kg (bmi: 23.72).

Hoera ik ben over de helft! Eens even zien of ik dit vast kan houden, met een weekendje Veluwe in het verschiet zal er wel lekker en veel gegeten worden maar hopelijk ook veel bewogen. Al zijn de weersvooruitzichten bar en boos..... Ik neem in ieder geval mijn hardloopspullen mee!

Gisteravond voor het eerst weer een buitenrit te paard gemaakt na 'De Val' en 'De Operatie', toch wel spannend, vooral omdat het eerste galopje op het strand was en daar had ik het hele seizoen nog niet gereden. Maar alles is gelukkig goed gegaan en vertrouwen is alweer een stukje terug. Gelukkig maar!

July 16, 2009 om 03:25
Goed zeg. Wij hebben nog een klein duinapplausje voor je gehouden op de fiets ivm dat we het zo knap van je vinden. Ja, soms is dat bijhouden toch wel een gedoe. Had ook ff geen zin om mijn vla af te wegen enzo. Ik zal het sporten er zo nog ff inzetten en een schatting van wat ik eet (is laatste tijd wel vaker zo...).

Keurig gaat het met afvallen Peet! Goed hoor. Bij mij gaat het ook nog rustig door.

:kawe:
July 16, 2009 om 04:06
Oh, en ik wil heeeeeeeeeel graag naar HP. Heb jij al concrete plannen?
July 16, 2009 om 07:09
Ja, op een dinsdag is goed voor mij. Dus... dan hebben we het over niet as. dinsdag maar die daarop. Lijkt me leuk!!!

Let's dot it!

Yes, we can!
July 16, 2009 om 07:46
*9*
July 20, 2009 om 06:50
Hela hola,

Ja het gaat wel wat te hard eigenlijk. Vooral omdat het onbedoeld is. Hoewel het in de rode grafiek wel wat extreem wordt voorgesteld. Dat krijg je als je je niet vaak weegt. Ik eet nu behoorlijk gezond en daaarin is het nog een beetje zoeken naar de juiste hoeveelheid eten. Maar goed, ik ben lange tijd behoorlijk tenger geweest, dus het pas ook min of meer bij me dit. Ik at gewoon te veel en vaak te vet.

Ga ook wat extra spieroefeningen doen de komende tijd en wat meer eten (bijv een keer extra yoghurt 's avonds). Maar ik heb meer energie dan ooit. Bizar toch. Nou ja, ik hoop hier te blijven steken. Ik ben bepaald nog niet mager hoor. Hihi er zit nog steeds een lekkere chub op de buik en die blijft ook wel.

Liefs!
July 20, 2009 om 06:59
Het was dus een lekker weekendje weg, begrijp ik?

Het grappige is dat ik de laatste tijd ook steeds met angst en beven erop ging staan, althans dat ik dacht dat ik zou zijn aangekomen vanwege de barbecue en de genuttigde alcohol enzo. En niks bleek minder waar. Dus het gevoel klopt niet altijd!

Nou, succes met alles vandaag.

Over een half jaar lunchen we samen in Den Haag!!! :)
July 20, 2009 om 07:16
Ah, klinkt top! Ja, dan zou ik het wegen ook nog even lekker uitstellen. Eventjes braaf eten en dan komt het wel weer goed. Ik houd mijn eetdagboek niet meer bij sinds vorige week donderdag ofzo. Ik eet zoveel ik wil, maar dan wel van 'gezonde' dingen. En natuurlijk af en toe een stuk chocola. Ik ga wel wat meer eten dus. Ik denk dat ik in vergelijking met daarvoor ook minder zout eet. Dat scheelt een bak vocht natuurlijk. En bij jou is het natuurlijk ook vooral maaginhoud en vocht. Je eet er niet zomaar een kilo bij aan (7700kcal te veel).

Werk ze.
July 20, 2009 om 07:46
Aaaah, okee. Mijn ervaring is dat ik vaak denk dat ik meer eet dan blijkt als ik het bijhoud, maar in dit geval heb ik geen weerwoord. Gewoon lekker niet op de weegschaal. Dat zou ik ook doen.
July 23, 2009 om 05:39
Joehoe je bent weer over de helft!

Mooi meid. Nog even en we gaan samen naar de snackbar ;). Lekker toch.
July 23, 2009 om 06:26
:goedemiddag2:

Ik was wat aan het rondneuzen en kwam zomaar op jouw profiel terecht. Zie dat je verder niet aan buddies doet, maar af en toe een reactie van iemand anders dan KaWe kan volgens mij geen kwaad :bigsmile:

Je gaat goed zeg, :wow:. Gezond eten en bewegen is ook wel mijn insteek, altijd lekker om te zien dat het werkt bij anderen (zelf nog maar net begonnen namelijk).

Nog even heel veel succes, over de helft ga zo door!
:yeah:

July 24, 2009 om 04:04
Ik heb jou ook toegevoegd, gezellig hoor nog een buddy erbij :gogo:

Ik houd mezelf aan 1300-1500 cal. Vind 1000 echt te weinig, dan wordt het de hele dag zwart voor mn ogen...Maar misschien ga ik het volgende week wel ietsje aanscherpen. Het neigt toch erg makkelijk naar de 1500 en vandaag was ik zelfs weer iets zwaarder dan vorig weegmoment..:vraagje:
Maar in theorie zou ik nog altijd meer moeten verbranden dan innemen, dus hou het gewoon nog even vol zo, kost me ook weinig moeite en voelt (ondanks tegenvallend resultaat) wel al heel goed!

Dapper dat je weer bent gaan paardrijden op het strand! "val" en "operatie" klinkt niet fijn! En weer vertrouwen krijgen is dan best lastig...:veelsucces:
July 24, 2009 om 09:27
Hee daar, gaat ie lekker?

Heb nu al zin in HP. Jeminee. Oladiee. Huppakee. :heks: (= Kirsten met een hoog toverkolgehalte, drink nl. tegenwoordig brandnetelthee!

Nou doei maisje,

KW
July 24, 2009 om 10:54
Oladiola ik drinkgeenblikjemaartweeslokjescola (gisteren dan bij de patat dan).

Ehmm.... spinaziesalade. Nou, je pakt zo'n zak bij AH (voorgewassen, want daar is jouw tijd te kostbaar voor) met gewone of wilde spinazie. Die keil je in een grote slakom. Daarover keil je dan walnoten, doormidden gesneden kerstomaatjes en grof vers geraspte parmezaanse kaas erbij. Tot slot even los gaan met lekkere balsamicozijn en olie en serveren maar. Kortom retemakkelijk & megalekker en ook nog potverdrie: GEZOND! Maar dat doet er natuurlijk niet toe ;).

Toedeliedeloe.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan