Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 16, 2009

Nikitah86 woog op het moment van schrijven 89.30 kg (bmi: 30.19).

Hallo,

Helaas ben ik weer even weggeweest.. Veel op prive vlak gaande (nare zieken in familie en vriendenkring) en daardoor ist afvallen naar de achtergrond geraakt... Errug zonde natuurlijk!!
Vorige week maandag kwam ik weer boven de 90 en sinds donderdag is dan eindelijk het knopje weer redelijk om, al valt het me wel zwaar..
Zondag nog een slecht dagje gehad (koekje en snoepjes bij oma en lekker uit eten) maar geen echte vreetbui dus dan is het makkelijker om de draad meteen weer op te pakken...
Sinds maandag vliegt het dan ook best aardig omlaag, zelfs ondanks dinsdag een gebakje en gister spare ribs en frietjes ben ik nu in een paar dagen al ruim 1.5 kilo kwijt...
Nu doorzetten en daarbij kan ik jullie steun heeeeeeeel hard gebruiken!!
Ik ga iig even de dagboekjes langs om even een berichtje te plaatsen.

:nikitah86:

July 16, 2009 om 10:29
Heey meis! Wat goed van je dat je het toch weer probeerd! Ik ben echt trots op je! Ik heb nog geen internet dus doe alles via mijn telefoon. Beetje lastig maar kan ook ;-) Nou het klinkt misschien raar maar de beste manier om kilo's te verliezen is wel je vriend dumpen ;-) de laatste keer was ik bijna onder de 100. Een hoop stress en veel beweging van verhuizen helpt goed :) ik hoop dat ik je de aankomende weken een beetje kan steunen! In iedergeval heel veel succes! En natuurlijk veel sterkte met de ziektes in de familie! Groetjes sandra
July 19, 2009 om 03:27
hee meis!

Welkom terug :D Gezellig dat je er weer bent. En goed dat je er weer voor gaat! Ik zal je dagboekjes weer trouw gaan volgen en je af een toe een schop onder de kont geven als het eventjes niet meezit.

Succes! liefs :knuffel:
July 20, 2009 om 10:38
Welkom back meis!!

Kom op he! Je moet er weer tegenaan! Effe die knop omzetten want je weet dat je het kunt! I'm watching you! ;)

Hoe is het afgelopen weekend gegaan?? Ga je ook weer sporten enzo??

:kussie:

:mcuire:
July 22, 2009 om 13:05
daar heb je helemaal gelijk in! Ik ben ook alweer 2 dagen heel gezond bezig!

liefs
July 24, 2009 om 05:15
Hoi Hoi :D

Als bij mij vroeger een 'crisis' ontstond zoals ziekte in familie, ruzie met vriend, iemand waar het slecht mee gaat. Noem het maar op! Dan zakte het lijnen totaal weg. Het stond dan niet meer op de eerste plaats en daardoor liet ik alles hangen!

Nu heb ik geleerd om die 'crisis' niet meer op mijn eetgedrag te laten slaan. Je kunt best doorgaan met gezond eten ook al ontstaat er een crisis. Laatst heb ik de ergste 'crisis' in jaren gehad omdat het slecht ging met mijn zusje en toch heb ik niet gezondigd! Wat ik wil zeggen is dat je er een weg in zult vinden, en dat je op een gegeven moment niet meer een emo-eter zult zijn. Hier moet je natuurlijk wel aan werken want het gaat niet zomaar weg! ;)

Ik hoop dat dit weekend beter voor je gaat meis!

:bestemming:

:kussie:

:mcuire:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan