Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 16, 2009

Sweetangelbrig woog op het moment van schrijven 60.90 kg (bmi: 22.64).

Gisteren was het super gezellig :D.
s'Middags zag ik dus eerst alleen die vriendin en haar/hun kinderen. Ze hebben er 3 ;) (een tweeling, 2 jongens en 1 meisje ;)). Het was gelijk gezellig en een drukke boel. Ik had Shadow ook meegenomen en die vond het wel leuk om te spelen met die kindjes :D.

Het meisje wou vaak bij mij zitten en knuffelen en ze wou m'n buik ook zien toen ze wist dat er een babytje in zit :D, zo schattig!
Die vriendin en ik hebben gezellig gekletst en veel lol gehad ;). We gaan zeker vaker afspreken, als ik bijvoorbeeld naar een echo moet laat in de middag, dat ik overdag naar haar ga. Mijn ouders vinden dat heus niet erg als ik dan de hele dag in de buurt van Leiden zit ;-).
Want ja, ik ga morgen weer terug naar m'n ouders hé en blijf dan weer daar voor onbepaalde tijd :D;).
Later die middag kwamen haar man en mijn vriend ook thuis ;-). Het werd eigenlijk alleen maar gezelliger! Hebben echt veel gelachen :-D.

s'Avonds aten we patat en ik had echt zoveel honger de hele dag dat ik heel de dag wel veel gegeten heb :shy:. Echt erg en die vrienden letten ook extra goed op of ik genoeg eet/wel eet ;). Wel lief van ze natuurlijk ;-). Maar hoop dat ik vandaag wat gezonder ga/kan eten en ook wel wat minder, gister was het echt veel!

Vandaag ga ik lekker relaxen en hier en daar wat opruimen.
Maar zo eerst even naar de winkel, want er is geen brood meer in huis en ik heb echt honger! Dus ik ga even brood, soep en een pakje vifit halen ;-). (Soep is voor de lunch ;)). Denk er nu over dat ik ga brunchen. Vandaag zijn er namelijk afbakciabatta's (8 stuks) voor €1,-. En dan kan ik een lekker broodje met philadelphia bieslook light met komkommer nemen :D. Maar onderweg nu naar de winkel neem ik eerst een appel mee ;):D.

En vanavond gaan m'n vriend en ik naar de stad :D. :kledingkopen: Ga kijken voor een legging en een losse spijkerbroek. Voor m'n groeiende buik :-D. Ben nu al 7 cm gegroeid in 12 weken en 3 dagen ;). Maar heb gelukkig nog niet zo'n dikke buik volgend die vrienden van gister. Het zusje van die vriend is namelijk ook zwanger en die had met 4 maanden (ik zit nu op 3 ;)) al 2 keer zo dik als dat ik nu ben ;)).
Ook gaan we even langs de blokker omdat we nog dukaten hebben. Even kijken of er iets voor te halen is wat wij kunnen gebruiken ;). En we gaan van die vliegenstrips kopen om in de raamopening bij de keuken te hangen ;).

Morgen de echo :cheerleader:. Kan haast niet meer wachten om m'n baby'tje te zien :baby1:. Maar nog heel even :D. Ga vandaag ook alle vragen voor de verloskundige die ik heb opschrijven ;). Maar ik weet niet precies wanneer ik het in m'n dagboekje kan zetten hoe het geweest is, want ik ga na de echo zowat gelijk naar m'n ouders/de camping :D. Eerst even Shadow en m'n koffer op halen en dan weg dus ;).

Liefs :hartje:

July 16, 2009 om 05:05
Hey Bedankt voor je reactie!!!
Van de week niet echt een goede week gehad, 2 verjaardagen (geen gebak gehad) maar goed aan de eind van de avond wel wat chips, ik vind dat zoooooooo moeilijk om daar dan vanaf te blijven! Hey gefeliciteerd met je zwangerschap, hoe was je echo?
Succes!
Heidy
July 16, 2009 om 06:53
Heey.

Om terug te antwoorden :
Jammer dat hij het trouwen wat te vroeg vind. Maar geniet nu maar eerst van die zwangerschap. :) En morgen je echo! Woow! Nu vraag ik me af, zijn je vriend zijn ouders alleen maar tegen jou zwangerschap? Of doen ze voor de rest ook lastig op jullie relatie?

Het is niet erg eens ongezond te eten (ook tijdens je zwangerschap). Dat weet je wel hé. Maar ook goed dat je dan een andere dag weer opnieuw gezond eten gaat. Ik wens je veel succes! En genoeg eten hé meid;) Ik hoop dat de echo goed zal zijn. We horen het nog wel!

Liever bezorgde ouders dan ouders die zich er niks van aantrekken. Maar het is ook niet fijn om telkens gecontroleerd te worden of als ze overbezorgd zijn. Het is gewoon dat ze bezorgd zijn omdat ze zo veel om je geven..

Ik weet dat ik geen overgewicht had. Net niet. Maar het voelde niet zo goed. Ik voelde me er ongelukkig mee. Maar ik deed er niks aan (had de moed niet). Tot het juist een obsessie werd en mijn eetprobleem zich ontwikkelde. Maar wacht maar, ik blijf vechten! Ik wil in gewicht stijgen. Ik hoop dat ik het volhoudt.

Relax goed, beetje genieten :)

Veel liefs.:vrienden:
Sheila.
July 16, 2009 om 09:11
HEY HEYYY!

HAHAHA ja het is ook een reden dat ik 9 van de 10 keer gewoon in de supermarkt dingen koop ipv de bios zelf, sla nergens op hoe duur dat is, en dan heb je bekant nog niks haha!

Nou meiss, maak het beste ervan bij je ouders, en als je dan je vriend weer ziet is het wel spannend om elkaar weer te zien toch..!:afgevallen:

PS. Heb je me fotos gezien ik heb ze er net opgezet, Groetjes...!!
July 16, 2009 om 09:14
Altijd spannend die echo's en erg leuk om te zien hoe het al gegroeid is.

Veel plezier op de camping, geniet ervan! :relax2:

Groetjes, Avelin
July 16, 2009 om 09:34
Een collega/vriendin van me is ook zwanger. 16 weken als ik me niet vergis. Sinds vandaag weten we het geslacht. Echt leuk om die evolutie te volgen. :)

Ik weeg me alleen in het weekend. Ik denk dat ik anders te extreem op mijn eten ga beginnen letten. Ik durf wel al eens maaltijden overslaan en dat is natuurlijk nergens goed voor.

Zelf ga ik straks nog even :boodschappen3: doen, maar verder staat er niets speciaals op de agenda. Gewoon een rustig avondje mag ook wel eens. :lezen: Morgenavond gaan we (indien het weer wat meevalt) wel naar Beleuvenissen, een lokale muziekhappening waarbij er verschillende groepen gratis optreden in het stadscentrum. Altijd leuk.

Ik wens je nog veel plezier met :winkelen:.

:bbyblue:
July 16, 2009 om 12:12
Heey ! :)

Jaja ksnap hettt allemaal. Eerst het kindje. Dan nog goed doorsparen tot jullie genoeg hebben voor een huisje en een heel mooi groot feest. Fijne toekomstplannen. ;)
En ik geloof wel dat jullie het gaan redden. Zijn vader zal dat ook nog wel zien. Jammer dat de familie dan toch zo stom doet. Maarja moet je je eigenlijk niets van aantrekken. Het belangrijjkste zijn jullie zelf natuurlijk!

Oja & mijn ouders zijn heel overbezorgd. Mijn mama toch. Daarom hield ik het vorig jaar en de jaren ervoor niet meer uit. En nu ben ik terug thuis maar voel het nog altijd. Ik ben achtien maar mijn mama is nog steeds zo bezorgd. Zo is zij.. Ik kan het ook wel snappen.

Morgen je ergo meid, vind je het spannend? Wrs wel vermoed ik:)

xx
July 16, 2009 om 14:42
Hey!

Thanks :). Dieren zijn nogal lastig te vinden. Mensen vind ik wel een goed idee, maar ik ben altijd heel bang dat ze het merken en boos worden :P. Ook heb ik geen telelens, dus dat wordt moeilijk... Wel een goed idee, hoor :). En kerken, dat doet me eraan denken dat ik nog wat foto's heb om te bewerken en uploaden, thanks ;).

Veel plezier bij je echo, dat is natuurlijk hartstikke spannend :D. Ik was zelf ook bij de echo voor mijn zusje, dat was heel erg leuk!

Xx Anne
LSN
July 16, 2009 om 15:28
Hee meissie!!

Jaaa :D had je foto al gezien, mooi buikje hoor!! :bigsmile:
Is dat echt waar, 3 kilo per maand? Wow, dat wist ik niet! Best veel eigenlijk als je het zo bekijkt! Nou, dan is die 100 gram niets! ;)

Fijne avond nog!

:slankegwen:

Ps. Ben je nog geslaagd voor een nieuwe broek? :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan