Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 16, 2009

Reene woog op het moment van schrijven 79.40 kg (bmi: 29.52).

Ik heb mij schema vandaag aangepast. Ik heb nl. bij LTC gezegd dat ik dat ik 60 wil wegen en niet 65. Mijn eind datum staat op 1 november i.p.v.januari, eind datum was ook van voor TLC. In het begin viel ik zo goed af dat ik had gehoopt voor mijn vakantie in september met stabiliseren te kunnen beginnen. Het gaat nu echter zo traag, maar ja wat heb ik eigenlijk te klagen, in vergelijk tot andere dieeten gaat het nog steeds snel. Ik val ongeveer een kilo per week af. Zijn er onder jullie die wel de beloofde minimaal 7 kilo per maand halen?
:wave:

July 16, 2009 om 05:50
Hoi Reene,

Dank voor je reactie. Ik mag helemaal niet klagen inderdaad, want ik heb dus wel degelijk die minimaal 7 kg in een maand gehaald. Overmorgen ben ik een maand bezig en ik ben nu al 10,8 kg kwijt. Met nog twee dagen te gaan. Het gaan nu dus even wat langzamer, maar als ik bedenk hoeveel keer ik vandaag al naar de wc geweest ben, móet het morgen wel weer een beetje meer zijn, waarmee m'n gewichtsafname wellicht zelfs 11 kilo zal zijn.
Overigens is jouw reactie juist een van de redenen waarom Valtaf zo lekker werkt. Het begrip over en weer is zo belangrijk! Van anderen krijg je toch gauw reacties van 'Je moet ook niet elke dag wegen', 'Je houdt gewoon vocht vast'. Dat weet ik allemaal ook wel, maar daarom hoef ik het nog niet leuk te vinden. En juist mensen die hetzelfde meemaken en dan ook nog eens hetzelfde dieet volgen snappen nu eenmaal veel beter wat je voelt en bedoelt! Dus: heel erg bedankt!
Ik hoop dat 't bij jou ook lekker in tempo zal gaan verder. Ik wens je in elk geval heel veel succes!
Groetjes, Marjonijn :bunny:
July 16, 2009 om 16:49
Ha Reene,
Het gaat je misschien af en toe wat te langzaam. Maar hallo zeg, 21.6 kg. eraf!!! Petje af hoor. Ik ben pas 3 weken bezig. Wel goed afgevallen, maar de eerste weken gaat 't altijd het hardst. Dus ik moet jouw prestatie eerst maar eens zien te evenaren. Lijkt me ook wel logisch, dat het steeds iets langzamer gaat. Een zwaarder lichaam gebruikt voor dezelfde activiteiten meer energie dan een lichter lichaam. Dat wat je binnen krijgt blijft natuurlijk steeds hetzelfde.
Heel veel succes met de laatste kilootjes!
Marianne
July 20, 2009 om 12:25
Ja, 't gaat niet meer zo snel als eerst, maar het blijft toch netjes naar beneden. Vandaag weer eens vier onsjes eraf. En nog altijd kost 't me niet al te veel moeite moet ik zeggen.
Succes hoor, hou vol.
Groetjes, Marjonijn :bunny:
July 24, 2009 om 05:01
Hoihoi,
Hoe gaat 't met jou? Hier gaat 't weer netjes naar beneden volgens 't afslankplan. Hou je 't nog vol? Kom op hè.

Groetjes, Marjonijn :bunny:
July 24, 2009 om 13:05
Heerlijk hoor, als je 't zelf gaat zien. Hou vol hoor! Die 23 kilo zijn er toch maar mooi vanaf! Kop op! Samen staan we sterk!

:wave:
July 25, 2009 om 07:34
Hoi Marjonijn,
Fijn al de steun die je geeft, het helpt erg goed om contact te hebben met menden die hetelfde dieet volgen! Ik ga volgende week vrijdag naar mijn consulente, ben benieuwd hoeveel cm er af zijn!
Groetje,
Reene
July 25, 2009 om 11:49
Hey meid,

je gaat goed hoor, ik wou dat ik al zover stond :haha:

Gewoon volhouden, we komen er wel !

groetjes,
Stressy
July 26, 2009 om 09:59
Hoi Reene,

Ja lekker hè, dat je 't ook gaat voelen bij alles wat je doet. Ik merk het bij het bukken en bij het fietsen (ik heb een sportfiets waar je nogal voorovergebogen op zit), maar ook gewoon bij 't aankleden en bij alles eigenlijk. Als 't er aan zit, realiseer je je dat niet eens zo, maar nu merk ik gewoon dat alles inderdaad gemakkelijker gaat. Ik doe een à twee keer per week Sports, Sports resort, Active en Fit van de Wii. Op maandagavonden doet Mariver mee. Zij is nu op vakantie, dus nu moet ik 't alleen doen...Maar goed, nog een goeie week en dan is ze er weer.
July 26, 2009 om 13:50
Hoi Marjonijn,
Lekker al dat sporten dat je doet! Ik probeer iedere dag een half uur te wandelen en op zondag fitness, maar dat was nu 3 weken geleden. Ik moet soms ook werken op zondag, dan lukt het niet. Op het laatst deed mijn schildklier het ook weer minder en was ik veel te moe om te trainen. Maar, heb weer verhoging van medicijnen gekregen, krijg nu ook weer meer energie!

trouwens goed van je dat je doorgaat met sporten nu je sport matje er niet is!
July 27, 2009 om 02:09
hey renee, bedankt voor je berichtje. groene thee drinken doe ik ook, het niet water op zich dat het probleem is, maar drinken, ik moet daar echt aan denken want heb bijna nooit dorst.

het lijkt nu weer wat goed te gaan dus "fingers crossed" en doordoen he !

hou jij ook de moed erin ?


groetjes,
stressy

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan