Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 16, 2009

Foxy20 woog op het moment van schrijven 77.50 kg (bmi: 25.89).

:dagboekje:

Gisteren foto`s gemaakt, en ja eindelijk zag ik dan verschil haha:ja:, ik zal er straks ff 1 plaatsen!!

Vandaag ff lekker gelopen in het park met vriendlief, de dieren broodjes gegeven dus heb alweer wat afgelopen vandaag, en straks lekker naar de bioscoop met me vriend, dan gaan we ook lopen heen en terug is toch ook weer 1 uur dus me beweging voor vandaag zit goed!
En nee, ik ga geen popcorn eten daar, heb netjes net light chipjes gehaald en sinas light! smokkel ik gewoon mee naar binnen... hahaha
:chips:

Nu ff relaxen, en dan koken en dan naar de bios lopen.

Vandaag eet ik 2 kleine pistoletjes met groentekroket, gewoon in de oven dus zonder vet/boter zijn niet veel kcal. trouwens
:wistjedat:

En hoe gaat het verder met jullie buddy`s?

Ik hoor het wel weer, en zal ff de foto plaatsen
:bye::bye:

July 16, 2009 om 08:51
Eeyy;

Leuke planning voor vandaag :D. Goed dat je zoveel hebt gelopen/nog gaat lopen. Is natuurlijk altijd gezond om genoeg te bewegen ;-). Als ik straks weer bij m'n ouders ben ga ik ook wel zo veel mogelijk proberen om iedere dag een uur met m'n hond te lopen. Hier lukt dat niet zo goed, maar daar kan ik lekker het bos in :D.

Naar welke film ga je? Veel plezier in ieder geval.
En goed dat je gezondere oplossingen gekozen hebt, maar popcorn is toch ook niet zo slecht? Ik vind het altijd wel super lekker in de bioscoop zoete popcorn te nemen. Maar ik neem het bijna nooit omdat we dan meestal al uit eten gegaan zijn of ik vind het zonde van m'n geld ;).

:groetjes:
July 16, 2009 om 09:53
Heey;;

Heb je foto's gezien en het is echt een verschil :D. Goed hoor, ga zo door (+). Krijg je nu ook veel complimentjes van anderen?

In de bioscoop krijg je echt een gierig beetje ja :S. Behalve in Antwerpen niet, daar krijg je echt wel veel! En in Scheveningen krijg je volgens mij ook wel veel. Maar ja, het is altijd wel goedkoper als je het van huis meeneemt. Één keer in de zoveel tijd nemen m'n vriend en ik wel eens wat in de bioscoop. Maar dan hebben we het geld over en zijn we ook echt een avondje uit waarop het niet uitmaakt of we nu €1 meer kwijt zijn of niet. Maar dat is echt maar 1 keer in het jaar hoor :P. Want spaar heb geld dan toch liever uit om bijvoorbeeld naar de Dierentuin te gaan. Hoewel wij wel regelmatig (1 keer per maand zoiets) naar de bioscoop gaan als er iets leuks is ;).

-x-
July 16, 2009 om 13:48
:hoi:

Amai, super die foto's.. je kan het verschil echt zien.. Enorm goed bezig meisje!!!

Terug voldoende motivatie om het nog vol te houden zou ik zo denken.. :D als je zo goed bezig bent.

Welke film ga je zien vanavond? Het is echt wel slim om zelf al iets mee te nemen, want meestal ben ik daar dan en dan zie ik al dat eten en ondanks m'n voornemen om niets te nemen wordt het toch gigantisch moeilijk. Maar het lukt me wel meestal.
Toch zou ik me ook zo af en toe eens light chips ofzo moeten gunnen. Dat zou al een toegeving zijn.
Maar het lukt me niet zo goed om die dingen te gunnen, heb mezelf voorgenomen dat eer ik terug onder de 80kg zit ik iets minder streng ga zijn.. :D

Echt wel heel goed bezig hoor meid! Volhouden zou ik zeggen..

:yougogirl:
LSN
July 16, 2009 om 15:21
Hee Jessica! :bigsmile:

Wauw!! Wat een verschil zeg met die foto's! :yougogirl:
Je ziet er echt zoveel beter uit! :petjeaf: petje af!
En nu volhouden natuurlijk!

Groot gelijk heb je! Ik vind vegetarisch eten ook echt altijd super lekker! Ik gebruik ook vaak feta door de pasta etc. Best wel vet, maar wel erg lekker! :kwijl: Gewoon niet te veel doen dan!

Ik weeg me inderdaad echt bijna elke dag, kan het niet laten op de één of andere manier! :grinnik:

:groetjes2:
July 17, 2009 om 04:39
Hi Foxy,
Ja leuk om buddies te worden! Ik ben nu bijna een maand bezig. Iets minder lang dan jij bezig bent:-) Gisteren ging ik het harstikke goed, tot het avondeten bij een vriendin, dat werden frietjes. Heb overdag wel heel netjes gegeten, 1 tussendoortje maar in de ochtend. Voel me vandaag wel schuldig :luktniet: dus ga ik hardlopen vanmiddag.
Hoe is jouw dag? Die nieuwe foto, wauw! een wereld van verschil ja. Ik zou zeggen, ga zo door, you go girl! :banaan1:
Liefs,
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan