Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 16, 2009

Shanny1974 woog op het moment van schrijven 61.40 kg (bmi: 23.40).

vanmorgen 4 onsjes zwaarder.viel me mee gisteren een kinder verjaardag gehad en lekker gesnoept van de taart,en chipjes nootjes je kent het wel.en ook nog 2 wijntjes gedronken.

vandaag met de kids naar scheveningen geweest ze wilde met de de tram en ik ben al jaren niet meer met de tram geweest,bij ons stop de tramrail gedoe,en we kwamen aan en we springen er gelijk in en ik zoeken naar de stempelautomaat staat er op de perron stempellen ik shit.en de mensen zaten me aan te kijken van jezsus ben je na de oorlog niet meer buiten geweest haha.ik kom we gaan de volgende eruit haha.allemaal goed gekomen.dus we hebben ons vermaakt.we zijn we naar de mac geweest hahahah ach het is vakantie.als ik maar onder de 62 blijft vind ik het prima.

nou met de buikpijn gaat het goed,hoop dat het zo blijft morgen wel naar de dokter voor de uitslag maar dat zal wel goed zijn.misschien is het nu gewoon over en was het een virus ofzo.alleen bekken en onder rug blijft wel pijn doen.

vrijdag

ja en we zijn weer aan gekomen haha 6 ons ja lang leve de vakantie.dus vandaag weer opletten.frussie is dat he dat je wel snel aankomt maar afvallen is een hele klus.ik ga toch weer proberen om te sporten,ben zo lui aan het worden.
zo naar de dokter voor de uitslag,maar denk zelf dat het allemaal goed is.
jullie horen het straks wel.

nou de uitslag was allemaal goed,maar me eigen dokter liep uit en zo'n dokter in opleiding nam patienten over.dus er is nog geen oorzaak gevonden.
nu moet ik tot 27 augustus een pijndag boek bij gaan houden pffff om misschien een oorzaak te kunnen vinden moet bij houden wanneer je ongesteld bent,om ook te kijken of je geen last van ovulatiepijn hebt.pff gedoe allemaal.maar mocht ik weer erge pijn krijgen dan paracetamol proberen anders terug komen.
nou was al helemaal niet blij dat ik door hem geholpen bent eerlijk gezegt,maar ja als ik vandeweek weer pijn krijgt dan bel ik mooi weer op.ze gaan de eerste 3 weken van augustus met vakantie.ook zo fijn altijd maar ja die mensen willen ook vakantie natuurlijk hahaha
ach joh we zien het allemaal weer ik zal me pijndagboek gaan bij houden.en ik ga gewoon weer proberen te sporten,hoop alleen niet dat me bekkenpijn erger zal gaan worden.
een gedoe allemaal he,dan kunnen ze beter wat vinden,dan dat je met een vraagteken achter blijft vind ik,maar goed ik ga even me huisdoen,want er komt weinig van met de kids om je heen.

groetjesDeze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan