Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Sweetangelbrig woog op het moment van schrijven 60.90 kg (bmi: 22.64).

Gister was zo'n fijne dag :hartje:!

Ik ging om 16.00 beginnen met koken, want m'n vriend en ik wilde om 17.30 de bus pakken om naar de stad te gaan ;). En het is me allemaal heel goed gelukt :kokkerellen:. Niet dat het anders niet lukt, maar ik stond nu vrijer in de keuken. Normaal sta ik met m'n vriend te koken en dan is de keuken toch wat krapper als je met z'n tweetjes achter het fornuis staat :P). En normaal hebben we altijd een pit tekort (1 is er kapot ;)), maar heb nu gewoon eerst de groente en aardappelen klaargemaakt en daarna snel het vlees voor de mannen en het vega voor mij ;):D. En toen de mannen thuis kwamen stond er een hele lekkere maaltijd op tafel :ikwileten:.

In de stad was het ook leuk ;-). Had van de week gezegd dat m'n vriend een cadeautje voor me moest kopen :-D. Asso, ik weet het, maar was meer bedoeld als grapje hoor. Maar dat cadeautje heb ik wél gekregen, namelijk een ice cream maker :coupe:. En m'n vriend wou de Slushy maker, dus die mocht hij van mij. Het zijn eigenlijk dingen voor kinderen, MAAR je kan er écht ijs en slush puppy mee maken, dus dat is alleen maar leuk :D. En ze zien er ook wel Amerikaans uit en ik wil de keuken van ons eigen huisje zo inrichten later dat het eruit ziet als die tijd van Grease :D (Past dit dus wel bij :D:P) En het is leuk voor op feestjes, vooral met mijn familie hé, die gaan de gekste combi's maken :P. Ze zijn te koop bij de blokker ;).

Voor een wijde broek ben ik verder niet geslaagd. Bij de Prénatal vond ik dat ze niet zulke mooie broeken hadden en bij het 'achteraf zaakje' (zit aan het eind van de winkelstraat en je moet het maar net zien hé) was het allemaal erg duur ondanks dat er sale was... (:ffdenken: heb niets van die hele sale gezien!).
Maar heb wel 2 leggings ;-). Die groeien dus mee maar kan je ook na je zwangerschap nog aan, net als alle andere zwangerschapskleding ;-). En m'n vriend gaat nu volgende week een rokje voor mij halen bij de 'achteraf winkel'. Het is toch fijner om zo'n band over je buik te voelen dan je broek in je buik te voelen als je gaat zitten. Want dat is wel het eerste waar je aan merkt dat je buik groeit.

Weer thuisgekomen hebben m'n vriend en ik Monopoly op de Wii gespeeld :D. Dat was echt leuk :cheerleader:. We hebben heel veel lol gehad en dat was gewoon zó fijn :D. Ook hebben we nog Criminal Intent gezien.
Hierna gingen we tegen elkaar aanliggen in bed en gingen we kletsen en strelen. Ik zei tegen Rich: 'Ik wil met je in bed liggen knuffelen en zien wat er gebeurd.' Het was zo'n fijne avond :hartje:, we zijn in elkaars armen in slaap gevallen en vanmorgen werd ik ook in z'n armen wakker toen ie me wakker maakte voor kusjes :shy::D:hartje:.

Nu ga ik zo eerst even m'n eetdagboekje van gister invullen, daarna ontbijten en dan met m'n hond naar buiten en daarn douche.
Vanmiddag om 11.50 echo :cheerleader: en daarna hond ophalen en spullen en dan naar de camping :D.

Liefs :hartje:

July 17, 2009 om 01:58
Hoi meid,

Veel succes bij de gynaecoloog!!

Ik kom straks op je reactie en pbtje reageren, maar ik wou je nog snel veel succes wensen!

:succes:

:knuffel::lindsay:
July 17, 2009 om 04:11
Heew meis.
Succes met de echo. Laat maar weten hoe het is geweest:)

xx
July 17, 2009 om 09:08
heeeyy:-)

Hoe was je echo?
Fijn dat je een leuke avond heb gehad, haha heb je het laatste nieuws gelezen bij valt af, over vrouwen die zwanger zijn!!

:thanx: voor je reactie nog he..!
Heb jij ervaring trouwens met chili SIN carne haha!! zonder vlees?

Nou ik hoor het wel hoe het was gegaan met de echo!!

en nog een :prettigweekend: he!!

Liefs,:kisskiss:
July 17, 2009 om 09:18
Ooooh laten weten van de echo!!! Ik vind het zo leuk voor jou :). En ik ben blij dat alles goed gaat!xx
LSN
July 18, 2009 om 14:53
Heeee meid!! :bigsmile:

Ik was zo druk, dat ik niet eerder kon reageren, maar wat heerlijk om jou dagboekje te lezen! :genieten: Volgens mij zijn jullie samen erg gelukkig! Leuk om te lezen!! En.. de M&M's: smaakten die lekker? :kwijl:
Heb ik ook wel zin in ;)

Hier afgelopen twee dagen niet gesnoept, maar wel veel gegeten. Veel brood en pasta en bladerdeeg dingetjes enzo.. dus gewoon te veel koolhydraten! Gelukkig wel bewogen! :Imgood:

Ga je nog iets leuks doen dit weekend?

Liefs,

:slankegwen:
July 19, 2009 om 15:20
Heew meid!
Just passing by.
Hoe was echo ++ je weekendd?
Mijn was geweldig:)

Veel liefs.
Sheilaa.
Onbekend
July 20, 2009 om 08:08
Hey meid!

Dankjewel voor je lieve reactie in mijn dagboekje en je felicitaties. Mijn verjaardag was gezellie, en heb dan ook niet gelet op wat naar binnen ging haha. gezellie! Het was erg onwennig om zo in het middelpunt van de belangstelling te staan.. maar het was wel heel leuk!

Walibi was ook erg leuk, en nu moet ik eerlijk zijn dat die dag ik ook niet op mijn eten heb gelet hihi ^^ Ben daar heen geweest met mijn vriend, mijn beste vriendin, daar weer een vriendin van die ik ook al jaren ken << een vriendin van haar en haar zusje + vriend.. volg je het nog? haha

Sorry dat ik niet zo snel ben met mijn reacties op je dagboekje. Ben nu nogal druk met school afronden, heel veel werken en privé dingen die nogal stroef lopen zo nu en dan! Op een of andere manier heb ik soms moeite om alles bij te houden op deze site ^^ ik heb periodes dat ik actief ben, maar vaker dat ik er niet ben, kost me soms echt te veel moeite helaas.. :/

Echt fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat. En hoe jij cadeautjes troggelt.. ken er nog een die dat zó doet :engel: haha werkt tenminste wel! Maar ik ben altijd verslaafd geweest aan Slussy! Denk je dat ze die nog hebben bij de Blokker????? Zijn wel betaalbaar toch?

Echt gaaf als je keuken een Grease thema heeft.. ik zou dat ook graag willen, maar jah we huren deze kamer dus uhm jah dat gaat niet echt werken om hier allemaal geld in te stoppen als we niet lang blijven.. weetje.. ik wilde altijd al graag zo'n lunchrooooom als in Grease beginnen ^^ lijkt me zó vet!! :cool05:

Hopelijk vind je nog een leuk rokje! Ik ben trouwens ook fanvan leggings hoor, ondanks dat ik niet zwanger ben.. ze gaan met mijn omvang mee haha ^^ Ik ben benieuwd hoe het met je echo is gegaan, laat me even weten.. :) En sorry alvast als ik niet snel reply.. ik doe mijn best!

Geniet nog lekker van alles en je mannentje!!

Keep this spirit up!! :D :D :D

Liefs, Michelle

:memories7:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan