Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Sannielovesed woog op het moment van schrijven 103.00 kg (bmi: 36.93).

yes!! Mijn eerste 10 kg is een feit!!! Nu hopen dat het stand houdt, want ik ben de laatste 2 weken snel afgevallen ivm ziekte. Ik ben behoorlijk ziek geweest. Begin nu pas op te knappen! Tjonge wat was ík beroerd zeg. Kon amper eten. Heb me zoveel mogelijk aan mijn WW-punten gehouden. Ik kon ze niet allemaal opkrijgen. Maar wel zoveel mogelijk. Dat beperkt het straks misschien dat ik weer wat aankom. Wat het uiteindelijk geweest is, weten ze nog niet! Ze spraken eerst van een virus, maar daar geloof ik geen biet van. Ik was niet eens verkouden of zo en ik heb ook niemand aangestoken in mijn omgeving. Ik denk persoonlijk dat het door een medicijn kwam die ik gebruik en een opleving van mijn Sarcoïdose. Maar ja, ik ben geen arts (maar 9 van de 10x krijg ik wel gelijk!) Ik heb nog longfoto's moeten maken ivm het hoesten. Daar krijg ik maandag de uitslag van. Ik ben bang dat daar idd op te zien is, dat de Sarcoïdose wat activer is.. Nou ja, de prednison is alvast weer verhoogt, dus dan zal het vanzelf ook wel beter gaan.

July 19, 2009 om 03:56
Hoi Sannie,

Dat is knap lastig als je medicijnen moet slikken zeg.

Enorm knap dat je het doet want je hebt eigenlijk wel andere dingen aan je hoofd.

Je mag best :trotszijn:

:veelsucces:

:nancy37:
July 19, 2009 om 18:21
Hoi Sannie,

Ik vroeg me af, hoe lang heb je al Sarcoidose en in wat voor vorm? Chronisch? En hoe uit het zich bij jou? Hoeveel prednison slik je? En wat zijn de ervaringen van het medicijn......

Haha...het lijkt wel of je bij de politie aan tafel zit. Maar ik zelf heb ook Sarcoidose. Als het goed is de korte vorm er van, dus hopelijk gaat het nu langzaam weg.

Ik zit nog aan de prednison. Vanaf 9 aug. stap ik over naar 5mg. en dat moet ik dan nog voor een lange periode blijven slikken (half jaar tot jaar).

Ik probeer af te vallen, maar ik merk dat ik vaak moeilijk controle over mezelf heb. Vreselijk als je wel wil afvallen...misschien is het toch verstandiger om naar een dieetiste te gaan oid.

Oja...nog een vraagje...heb je iemand in de familie gehad die het ook heeft?

Ik hoor het graag.

Groetjes en sterkte alvast.

Groet,
Succesvol
Onbekend
July 20, 2009 om 07:21
Hoi hoi,

jeetje wat vervelend dat je der weer zo van langs hebt gehad :( Hopelijk knap je snel weer een beetje op en mag je de pred weer snel wat afbouwen.

En ook nog een felicitatie, als is dat wat dubbel, je eerste 10 kg eraf. Een hele prestatie meid!!!!

Groetjes Liselore
July 21, 2009 om 03:42
Dank voor je berichtje :-) En jij gefeliciteerd met de eerste 10 kilo! Dat moet - ondanks het feit dat het misschien ook een beetje aan het ziek zijn lag - een enorm lekker gevoel zijn!
July 21, 2009 om 07:36
Pfff vreselijk dat je zo flink ziek geweest bent... Gelukkig nu weer opgeknapt. Ben benieuwd of t nu toch aan de Sarcoidose heeft gelegen.
Maarf meid wat een echt enorme knappe prestatie dat je toch 10 kilo bent afgevallen ondanks de prednison ed.
Ik vind t zowiezo ontzettend knap van je hoe je er allemaal mee omgaat. Petje af voor je hoor.... Echt respect voor jou
Onbekend
July 21, 2009 om 16:05
Volg je gevoel, qua medicatie overleg duidelijk wat jij er bij voelt.

Houd het gesprek met de specialist en de huisarts open, het is jou lijf en jij voelt het beste wat je wel en niet aan kan.

Ik weet dat het moeilijk is maar blijf baas over je eigen lijf, ook al wil dat af en toe niet wat jij zelf zou willen.
July 22, 2009 om 06:16
Heeyy hooiiiii

Jeetje hee is echt afzien bij jou he qua medicijnen enzo he.. Nogmaals petje af voor jou hoor hoe je ermee omgaat en dan ook nog de kracht heb om af te vallen*O*:applaus:(+):applaus:*O*
Nou spannend allemaal weer wat er uit t bloedonderzoek komt....
Gaat t wel een beetje of ben je erg zwak??
July 22, 2009 om 09:54
Nee hoor meid je stelt je echt niet aan! Echt heb echt respect voor je!
Jeetje en dan toch op vakantie gaan (ik zou dan al gelijk gaan annuleren hihhhi) Maar idd je bent ook zo weer thuis,mocht t niet gaan, en de kids vermaken zich wel (vakantie huisje toch?)
Poeh hee is het bij jullie ook zo vreselijk warm? Ik ken echt niet tegen de hitte en benauwde hitte. Ik zei gister tegen manlief nu verlang ik alweer nd herfst heerlijk gezelli met zijn al aan tafel gezellig samen spelletjes doen aan tafel enzo. Heerlijk, lekker stamppotjes eten hmmmmmmmmmm (ja ja ik weet ben gek hihihihihihi)
Oh jullie gaan vrijdag al. Ik heb onverwacht pas over 2,5 wk vakantie. Ik heb sinds gister een nieuw kindje erbij (leuk meisje v 1 1/2) en die hebben ook pas de laatste 3 v aug vakantie. Maar goed t is voor een goed doel zeg ik altijd maar (de extra dingen voor ons) en ik vind t leuk werk.
July 26, 2009 om 10:55
Je zal t ws niet meer lezen maar toch nog een hele fijne vakantie en ik hoop dat je snel weer opknapt
Liefs Janis
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan