Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Averell woog op het moment van schrijven 73.70 kg (bmi: 23.79).

Eigenlijk is t niet zo zinvol elke dag je gewicht meten. Ik heb echter de neiging net na t douchen ff op de weegschaal te staan, als t dan omlaag is, voel ik me weer goed, en helpt t met bij de les te blijven, en als t een paar onsjes erbij is, dan denk ik, damn! vandaag alleen groenvoer, en helpt t ook :)
Gisteren bbq met collega's, er was veeeeeelllllll, echt niet normaal. Waren met 16 man, en er waren wel 40 biefstukken, 40 worstjes, 40 stukken forel, stuk ok 50 satestokjes, ongelogen meer dan 100 kippepootjes, en dan nog bakken vol ander vlees, ben gewoon vergeten wat er allemaal was. Daarbij bakken met salades, stokbrood, kruidenboter, echt niet normaal. En t was heeeerlijk! Had eerst een klein bordje genomen, met veel tomaat en komkommer, klein stukje bief, en stukje varkenshaas. Zat zo enorm na te denken om toch nog een bordje te nemen, met meer vlees, om me heen zat iedereen te schransen, borden vol met vlees, dikke stukken stokbrood met kruidenboter, aardappelsalades... Maar, uiteindelijk ben ik toch sterk geweest, en heb ik nog een bordje genomen met alleen geroosterde tomaat, en veel fruitsalade. En, jawel, vanochtend was ik gewoon 73,7! Onder mn oorspronkelijke doel, en, onder mn ideaal gewicht volgens deze site!! YES! Ben nu ook minder dan 3 kilo zwaarder dan Katha, die de hete adem nu begint te voelen ;)
Wat een super manier om t weekend te beginnen. Vandaag wordt t wel een grote lunch (Dim Sum), maar dan neem ik vanavond voor t feestje alleen een bakje soep. Mag vandaag ff de teugels een heeeel klein beetje laten vieren

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan