Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Blobbie woog op het moment van schrijven 124.40 kg (bmi: 44.08).

Ja, het was weer even stil hier. Ik sta stil, tjonge jonge, kan de cijfers wel naar beneden kijken! Ja oke, er was vanochtend 300 gram af, maar ja... pfft. Oke, ik weet dat dat erbij hoort, maar het is wel frustrerend hoor! Maar goed, doorzetten maar.

Positief is wel dat het eten steeds meer op de achtergrond raakt, ik heb helemaal geen behoefte meer aan vet eten, maf eigenlijk. Nou ja, keerzijde is dat als je het voor me zet dat ik dan wel moeite ermee heb, maar om het zelf te kopen of zelf te pakken, daar heb ik eigenlijk geen moeite mee. In het begin was ik er steeds mee bezig wat ik juist niet mocht hebben en baalde dan, maar dat is niet meer zo. Dat is wel erg fijn!

Mijn volgende uitdaging is de vakantie... aankomende zondag gaan we op vakantie naar Frankrijk, oei oei. Maar ik heb me voorgenomen om gewoon met mate te eten, me niet helemaal klem te vreten.

Ook zoiets trouwens, gisteren gingen we naar de braderie, ook allemaal vreettenten natuurlijk, heerlijk, lekkere poffertjes, een viskraam, patatkraam, je kent het wel heerlijke geuren, dus ik riep al 'oe heerlijk! Ik heb honger!' Dat is ook hetgene wat ik het lekkerst vind; de hartige snack. Maar ja... niks genomen. Terwijl mijn maag wel rammelde. Het gekke was, dat toen we naar huis liepen ik mezelf ineens hoorde zeggen (weet niet meer waarom) 'nee, ik heb geen honger, ik zit nog vol van het eten'. Raar he? Dus blijkbaar is mijn hongergevoel systeem helemaal in de war. Daar ga ik eens op letten.

Eigenlijk niet veel te melden verder! Wel dat ik de laatste dagen veel meer inzie hoe verkeerd ik bezig was, nu ik gezond eet. Hebben jullie dat ook? Dat je dat pas ziet, of misschien pas wil inzien zodra je gezonder gaat eten?

Ik ben er dus voorlopig niet veel, tot over 2,5 week! Fijne vakantie voor diegenen die op vakantie gaan!!

Succes de komende weken!

Blobbie.


Onbekend
July 17, 2009 om 03:16
Hey hey Blobbie,
Ik had dat vooral toen ik begon met WW.
Dan zag ik in wat een bom caloriën-points ik binnenspeeldde.
Ben toen van 3 naar 2 cijfers gegaan enkel door mijn snacks en snoepen te laten vallen.
De rest gaat wat moeilijker, hehe. Maar we zetten door!
En goed gedaan! Goed weerstaan aan de braderie-snacks!!!
Tot binnen 2,5 week!
Groetjes en succes!
July 17, 2009 om 03:29
He Blobbie,

Ik ken het gevoel ik wil ook die cijfers maar omlaag kijken als ik op die weegschaal sta. Maar hou vol he want als het te snel gaat komt het ook sneller weer bij.

Ik ga over 2 weken naar Frankrijk :lianensokkie:en heb me voorgenomen dat ik probeer om me eraan te houden en als ik niet aangekomen ben na 2 weken vind ik het goed het is nog een lange weg.


Fijne :relax:

Liefs,
:nance:
July 17, 2009 om 15:17
Hoi Blobbie,
Ik zag dat je even gezellig in mijn dagboekje bent komen kijken. Dus kom ik je een tegenbezoekje brengen.
Ik lees dat je al lekker bezig bent en ik hoop dat je een hele fijne vakantie zult hebben. Zie de vakantie maar als een uitdaging voor wat het lijnen betreft dan zal het je vast lukken.

:codor:
July 18, 2009 om 02:02
:bloemenlijn1:

Bedankt voor je reactie in mijn dagboekje.
Ik wens jou heel veel succes bij het behalen van je afvaldoelen!

:zonnetje1972:
July 18, 2009 om 04:32
Blobbie, ik wens je een hele fijne vakantie en geniet ervan. Ik hoop ook dat je niet teveel bent aangekomen. Wij gaan vrijdag naar Frankrijk en ik heb me hetzelfde voorgenomen als jij. Dus tot over een week of 4 en dan gaan we er weer helemaal tegenaan!!! Gr. Sjors
July 18, 2009 om 08:34
Een van de dingen die mensen met overgewicht vaak in gemeen hebben is een verdraaid beeld hebben van een honger gevoel. Ik had vaak 'honger' als ik me verveelde of als ik me rot voelde. Of gewoon omdat ik geconfronteerd werd met eten.

Toen ik begon met afvallen had ik constant honger en trek. Omdat ik wist dat het niet klopte heb ik het genegeerd, maar soms was dat ook niet goed en had ik juist wel honger. En dan voelde ik me ineens slap en chaggerijnig. Het punt is om gewoon goed te kijken wat je allemaal mag maar ook wat je allemaal MOET eten op een dag en je daar aan te houden. Dan ga je als het goed is een beter beeld krijgen van wat echte honger is.

Heel goed dat je het gewoon hebt volgehouden trouwens, want de verleidingen zijn groot!!

Vakanties zijn een uitdaging. maar ja, lukt het je niet, ga je gewoon na de vakantie opnieuw beginnen. Probeer met maten te eten, maar wees ook niet te streng voor jezelf anders gaat het zo tegen zitten.

Heel veel plezier in Frankrijk in ieder geval
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan