Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Mir80 woog op het moment van schrijven 101.20 kg (bmi: 29.89).

:laatmaar: Bah, ik had echt wel m'n best gedaan gisteren, maar niet opgelet met het avondeten en ongemerkt mee zitten snaaien met wat chips 's middags toen m'n vriendin op bezoek was. Gevolg.....8 ons erbij! Het grootste gedeelte zal liggen aan de stokbroodjes en pastasalade. Ik heb namelijk maar een paar chippies gegeten en 's avonds tijdens het borrelen ze zelfs niet aangeraakt, maar toch! Jammer hoor, gisteren was zo super! Vandaag maar weer een nieuwe poging. Dekomende dagen zullen echt niet makkelijk zijn, ik heb allemaal etentjes, vanavond geef ik zelf eentje, een kleintje voor de buurvrouw. Morgen bij de andere buurvrouw verjaardagsdiner, zondag bij m'n zus een verjaardagsdiner, kortom! veel lastige momenten, maar ik neem me voor om alleen zondag een gebakje te nemen en niet meer aan de chips te komen!

Gisteren wel heel gezellige dag gehad. Mijn vriendin kwam lunchen en is daarna de hele middag gebleven, daarna bij mijn ouders gegeten en naar de praalwagenoptocht gekeken. Onze kleine man was ook mee en was bekaf, maar hij heeft het heel goed volgehouden en was totaal niet mopperig ofzo, dus dat is nog een keer voor herhaling vatbaar! Daarna bij ons thuis nog in de voortuin geborreld met mensen uit de buurt en 'aapjes gekeken'. De lichtroute liep namelijk voor ons huis langs, dus dat is wel erg leuk!

Vandaag komt een andere vriendin lunchen en vanavond dus de buuf eten en daarna misschien nog even zumba-en, ik heb nog niet veel zin en laat het nog even afhangen van hoe lang het etentje duurt!

Maar goed, nu eerst de regenbuien afwachten, ze zitten er echt aan te komen en het wordt pikdonker hier!

:koningterijk:

July 17, 2009 om 05:38
hi Mirrie,

wat zijn wij toch ook een stelletje lapswanzen. Doen we eerst zo goed ons best, laten we het een dag later weer versloffen. Maar goed we kunnen het dat weten we.
Ik twijfel of ik weer naar de dietiste zal gaan. die stok achter de deur heb ik gewoon odig.

succes met je verjaardagen en het snoepen. bij mij zal het wel goedkomen hoor, ben niet echt weg met snoeperds.

x Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan