Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Mandy81 woog op het moment van schrijven 75.00 kg (bmi: 23.15).

ik heb vandaag een enorme baaldag, ik ben deze week helemaal niks afgevallen! De hele week heb ik gewoon netjes gegeten net als vorige week.
Alleen had ik gister en eergister wel enorm veel honger overdag dat ik op die momenten dus een verantwoord tussendoortje hebt genomen. En die tussendoortjes waren er meer dan vorige week.
Ik had me ook zo goed voorgenomen om veel te gaan sporten dee week omdat mijn dochter uit logeren was maar dat viel in het water omdat mijn moeder gisteren belde dat ze enorme heimwee heeft en al de hele ochtend huilt om mama. Dus heb ik haar opgehaald en gisteren en vandaag dus niet kunnen sporten! Wel gaat ik vandaag naar een winkelcentrum, lekker 30 min fietsen , 2x. Dus dan heb ik wel weer ff beweging.
En gewoon volhouden met netjes eten. Ik heb een beetje gekeken wat ik deze week qua kcl op heb en vorige week. Deze week zijn het rond de 1600 geweest en vorige rond de 1200. Dus daar moet ik proberen rond te blijven zitten. Maar het is wel weer moeilijk met het weekend voor de deur.
Ik ga in ieder geval me best doen, en volgende week niuwe ronde nieuwe kansen!
julli ook fijn weekend.
groetjes mandy

July 17, 2009 om 05:24
Hoi meis,

Ik weet helemaal hoe je je voelt. Ik heb deze week en vorige ook gesport en opgelet en ben zelfs nog een paar 100 gram aangekomen!
Kei oneerlijk!! En het is moeilijk om het nu juist vol te houden maar ik neem aan dat het weer minder word zodra ons lichaamgewend is aan sporten en het dus meer gaat verbranden. Maar je bent toch goed bezig? 1 1/2 kilo in een week volgens je grafiek of heb ik het mis?

x
:eltigra:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan