Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

AMW woog op het moment van schrijven 62.60 kg (bmi: 21.92).

17.44 uur
Voel me verschrikkelijk:S Wil vanavond de stad in, maar niemand kan mee:( Mis mn vaste stapmaatje, ze is in centerparks.. Heb t gevoel dat ik helemaal niemand meer heb, toen ik bij mn ex was ging ik vaak met hem, dat waren gewoon net die avonden zoals vanavond, dat niemand kan:S Ik heb genoeg vrienden en vriendinnen, maar de meeste zie ik als ik daar ben, daar ga ik niet mee afspreken ofzo.. Ik ben niet alleen, heb hardstikke leuke vriendinnen, alleen vanavond kan niemand:S Als ik het zo opschrijf klinkt het heel debiel.. Maar toch voel ik me kut, alleen.. BAH! Wil niet op een vrijdag avond vriendloos thuis zitten bij mn ouders.. Wil gewoon lol hebben in mn leven, niet alleen maar me kut voelen.. En natuurlijk, er zijn leuke momenten.. Maar daar denk ik op dit moment gewoon even niet aan:S Wil mn mannetje terug, mn ex-beste vriendin terug.. Met haar heb ik ruzie gekregen toen het uitging met mn ex.. Mis haar.. Voel me gewoon klote.. Laat alles maar even..:S GADVERDAMME!


11.05 uur
Wow.. Gister een leuke dag gehad! Ik dacht, laat ik hem toch maar even zelf bellen.. Dus ik hem eerst gebeld, uurtje of 11.. Maar toen lag ie nog te slapen, dus heb ik weer opgehangen.. Hij belde rond 12 uur terug, hebben we 17 minuten aan de tel gezeten! Heel gezellig, over vanalles gepraat enzo! Helaas had ie voor gistermiddag een afspraak staan, en voor vandaag wist ie nog niet of ie tijd had, zou ie nog even laten weten..
Dus ik ging naar beneden, even achter de computer, was ie online! Hij begon tegen me te praten, en even later spraken we toch af dat ik even langs zou komen.. Die afspraak van de middag had hem nog niet gebeld, dus vond ie het toch wel leuk als ik even langs kwam;) Dus ik daar heen, echt heel gezellig! Gezellig gepraat enzo, en wat gedronken.. Daarna heel even de stad in geweest, hij moest nog even 2 shirtjes halen.. Dus vroeg ie of ik mee ging.. Ook ws omdat ik had gezegd dat ik niet alleen voor de s wilde komen;) Maar was iig heel gezellig! Super leuk gekletst, over vanalles! Ben blij dat ik toch even langs ben gegaan;) En toen we naar huis gingen gaf ie me een kus op mn mond! En zei ik: ik weet niet of ik je nog spreek voor de 4daagse(hij loopt mee), maar anders veel succes! Toen zei ie: sms me nog maar ofzo! Haha;) Denk echt dat we nu gewoon goede vrienden worden.. We gaan iig weer normaal met elkaar om! En verder zie ik het wel.. Oja en toen ik in de auto zat, bedacht ik ineens dat hij naar zn ouders ging, dus heb ik m nog een sms gestuurd: trouwens, groetjes aan je ouders! x. Kreeg ik terug, jij ook...Tot snel! xxx. Tot snel:P Vond ik wel leuk.. Maar nu ga ik overal te veel achter zoeken.. Mag denk ik al blij zijn dat we zo'n leuke middag gehad hebben.. En nog iets trouwens.. Ik zei dat ik binnen kort weer een keer naar een leuke sterrenzaak wilde gaan eten, toen vroeg ie: met wie dan? Ik zei ik weet niet, met jou?? Toen zei ie ja dan kunnen we wel naar de kromme dissel, daar heb je nu een of ander menu ofzo.. Hij kwam dus meteen met een idee!! Was wel leuk! Maar goed, wat ik al zei: ik moet niet meteen te veel gaan verwachten..

Vandaag ga ik denk ik even de stad in, even kijken naar een leuke ketting enzo.. Ben toch nog lekker vrij;) En wil een leuke zonnebril hebben! Een pilotenbril:)

Vandaag qua gewicht trouwens iig onder de 63 gebleven.. Dat is mijn doel voor voor de vakantie.. Wil gewoon onder de 63 blijven, en liefst rond de 62.. Even niet meer heel streng afvallen, eerst mn lichaam laten wennen aan dit gewicht.. En dan na de vakantie ga ik verder naar onder de 60.. Denk dat dat een goed plan is voor mij.. Wil iig zeker weten dat ik niet meteen kilo's aankom wanneer ik op vakantie wat meer ga eten..

Nu ga ik douchen en aankleden, succes allemaal vandaag!
Liefs

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan