Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Jookoo woog op het moment van schrijven 91.50 kg (bmi: 30.57).

:halloallemaal1:,

met mijn gewicht gaat het niet ghhhhooooeeed:!::!::!::jojo::aangekomen:
Ik ben al lang terug van vakantie maar vier het thuis nog een beetje door mwv :bbq:, :pilsje: :wijntje: :coupe: enzomeer.
Van alles net iets teveel(denk ik).
Volgende week ga ik weer beginnen met (nog) meer :huppelen:bewegen:huppelen: en calo's tellen. Blijkbaar toch noodzakelijk.:sign10::wielrennen::zwemmen2:
Blijf wel goede moed houden.Maar 'tis wel weer :ffzoeken:

Voortaan sluit ik af met mijn pers.smilie.die ikzelf erg mooi vind.
Had ook een ander thema gekund,ik in de jungle of op Ayers rock in Australié of op de fiets,camping,in een bloemenveld kijk er zijn ideeen zat maar ik heb gekozen voor innerlijke spirit en kracht.:me: Kan ik wel gebruiken met afvallen.
Want ik wil :onderde90kilo: zijn.Dat zal ik deze maand bereiken.:glazenbol:
Er is 1 ding dat ik niet begrijp,wanneer het warm en heet weer is heeft men minder trek in eten.Al vallen de mussen dood v/h dak mogelijk krijg ik zelfs meer eetlust.
Zo hier laat ik het weer bij.
Ik wens jullie allemaal een goed weekend en tot kiekes.

groetjes
:jookoo:

PS Een Tourrenner heeft gemiddeld 8000 jawel 8000 calorieen per dag nodig.
Ga je mee fietsen dan??

Onbekend
July 18, 2009 om 12:51
Ach meis,ik probeer net op te letten en het lukt me wel,alhoewel ik vanavond toch wel meedoe met de verjaardagviering van mijn schoonzoon!Heb daarvoor de hele dag al opgelet dus...moet kunnen!Lig toch voor op schema,dus mag het nog,maar wil het het liefst niet dat het erbij komt!Ook al omdat ik volgende week weer naar die nare doktersassistente moet!Eens zien wat zij zeggen zal van mijn gewicht!Ga haar ook vragen of ik als ik straks mijn streefgewicht gehaald heb toch nog eens een bloedsuikercontrole mag krijgen!Heeft ze weer teveel te mauwen,ga ik na de vacantie naar mijn arts en ga ik daarmee verder of vraag om een nadere assistente!!
Jij nog heel veel succes,helaas of gelukkig is het nu geen bbqweer!Maar meis geniet van het leven toch ,je leeft maar een keer he!Denk erom,dan doe je er gewoon wat langer over!Je moet je niet te streng vastpinnen!
Onbekend
July 19, 2009 om 04:14
:hello: Jookoo,

Dank voor je lieve reactie:kusje: ik heb je gemist!
Gisteren niet meer naar de rommelmarkt geweest, kreeg koffie visite :terrasje: en daarna ben ik naar een openlucht musical over Afrika
:afrika03: geweest, wij hebben hier het Africa :afrika04: jaar en ze hebben heel veel festiviteiten, het was prachtig en aangezien de vele regen:regen: die er 's morgens gevallen was, was er voor de middag niks meer over.:-D

Dank voor je compliment over mijn inrichting van mijn huis, ja ik hou van gezelligheid en heb er een hekel aan als alles op zijn plaats (moet) staan.

Ach ja die (pest) :koffieachterpc: PC, die laat het weleens af weten...ligt het aan mij? of aan hem/haar?? Geen idee,zal best welaan mij liggen, ik maak me daar ook niet druk om, hij gaat uit en een uur later probeer ik het op nieuw :fluiten:
En ja hoor, ik kan mij gelukkig altijd wel vermaken, regen of niet, je leert dat wel als je vaak aan huis gekluisterd bent, omdat je te weinig lucht of pijn hebt, en geen kant op kan :grinnik: als je dat niet kan, dan lig je binnen de kortste keren onder de grond of je maakt van je leven een hel :middelvinger: :grrr:
Vanmorgen was de weegschaal weer erg lief voor mij, er was weer 3 ons af.:hoera:

Zo de kop is er weer af voor vandaag, nog eens kijken of ik andere buddy's ook nog blij kan maken.

Ik wens je een fijne zondag, ga je nog fietsen?:dikkekontopfiets: :grapje:ik ga vanmiddag misschien ook nog wel even :scootmobiel: tuffen, maar dan wel met een vrolijk gezicht.
:groetjes: Janneke
Onbekend
July 19, 2009 om 12:42
Hallo :jookoo:,

Ik zag dat je mijn profiel bezocht hebt en werd nieuwsgierig.

Kijk jij ook naar de tour? Of ben je vooral geïnteresseerd in de kcals die die renners moeten innemen. Wat een prestaties !!

Zelf probeer ik de kalorieën zoveel mogelijk los te laten. Wel eng, maar tot nu toe voel ik me er goed bij. Ik probeer me zoveel mogelijk te beperken tot goede vetten en daarbij niet te veel koolhydraten. Drie gezonde maaltijden per dag en drie tussendoortjes.

En ik moet weer een goed sportprogramma oppakken.

Heel veel succes.

Mooie persoonlijke smily heb je trouwens. Goed dat je gaat voor de innerlijke spirit.
Groet, :andante:
Onbekend
July 21, 2009 om 16:00
Hee, dat was gezellig. Alsof je op de thee kwam. Ja, thee tegenwoordig. Ik wil nu wel eens af van het eten, vreten en ook het zoeken ernaar. Bovendien moet het gejojo ook maar eens afgelopen zijn. Ik ben in de overgang, al een tijdje en sindsdien lukt het niet meer om een gezond eetritme vast te houden. Daarom heb ik contact gezocht met een mesoloog/accupuncturist. Die heeft van alles doorgemeten en geeft adviezen betreffende de voeding. De komende 6 weken is een soort van test en daarom is het belangrijk niet te veel/ liefst geen, koffie te drinken. Omdat koffie van grote invloed is op je lichaam. En ik ben een behoorlijke koffiedrinker. Na die 6 weken kan ik zien wat het effect is van al dat letten op voeding. Verder onderga ik een aantal accupunctuurbehandelingen, vooral om bepaalde organen te stimuleren of juist af te remmen. Ook om de eetlust te verminderen. Of het mijn motivatie is, of die naaldjes, ik weet het niet, maar het lijkt wel te werken.
Tja, een heel verhaal zit er achter die koffie.

Leuk dat je fietst. Doe je dat alleen of in een groep? Kun je dat niet vaker gaan doen. Lijkt me een hele goeie manier van bewegen.
En wat zal dat prachtig geweest zijn rond het meer van Annecy. En natuurlijk niet teveel klimmen en dalen.

Ik heb weer genoten van de afgelopen twee etappes. Ik hou van de Zwitserse Alpen, heb er veel gewandeld. Bij het zien van de beelden kreeg ik een soort van heimwee. Volgend jaar missschien.

Leuk is dat ja, al schrijvend kletsen met onbekenden.
Bovendien ben ik ook best nieuwsgierig. Haha.

Ik lees ook alleen in vakanties. Op de één of andere manier kan ik de rust er niet voor opbrengen, buiten de vakantie.

Ik heb de afgelopen dagen hard aan mijn slaapkamer gewerkt. Uitgeruimd, behang eraf, gaten en kieren gevuld en een laag voorstrijk zit erop. Morgen de uiteindelijke laat.
Wordt wel mooi denk ik. Mag ook wel voor al dat werk. Vooral alles afplakken en zorgen dat de boel weer schoon wordt. Bah. Maar ja, hoort erbij.


Zo, bedankt voor het luisteren/lezen en tot een volgende keer.

Groet, :andante:
Onbekend
July 31, 2009 om 07:20
ach meis.het was geweldig bij die doktersassistente!Kreeg complimenten dta ik er zo leuk uitzag en ook wat mijn gewicht betreft!Leuk toch!Alleen was de bloedsuiker net op het randje volgens hen!Oke ,ik val af en beweeg genoeg,meer kan ik toch niet!en ja mocht het suiker worden,ach er zijn er zoveel die er 100 mee worden!Groetjes van Ineke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan