Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Chiwawa69 woog op het moment van schrijven 63.90 kg (bmi: 25.28).

Het hardlopen doet wonderen voor mijn humeur! Dat is een groot pluspunt naast het sneller in vorm komen. Ik heb een mp3 podcast gedownload en dat sleept me erdoor heen. Ben wel met les 3 begonnen, de eerste gingen echt te langzaam. Voelt heerlijk zo op mijn eigen kracht meters maken door de prachtige landschappen in Brabant.
:hardlopen:
Mijn autootje staat in de garage dus gebruik ik de fiets als standaard vervoersmiddel. :fietsen:

De buren valt het al op dat ik 1. ben afgevallen 2. aan het bewegen ben. Dat mensen het nu beginnen te zien is een motivatie extra.

Maar het aller aller leukste is toch wel dat ik een nieuwe spijkerbroek heb gekocht in maatje 28. Dat begint er weer op te lijken!

Met spijkerstof is het zo fijn dat ie aan het begin van de dag strak zit en aan het einde van de dag toch en beetje lubbert....dat voelt dan weer een kilootje slanker :afgevallen:

Nog een motivator is dat je op valtaf.nl het calorieverbruik en inname kunt invullen...eindelijk snap ik waar die groene streepjes vandaan komen :lachen:

Nou lieve buddies....reuze bedankt weer alle steun....en we gaan weer vol goede moed verder!

Lieve groetjes, Ing

July 18, 2009 om 17:42
Wow, wat ga jij goed zeg, met het Cambridge dieet? En wat een prachtige foto die laatste, je ziet er steeds jonger uit! Hoe gaat het met je huid van je buik, trekt dat mooi strak tijdens het afvallen?

Heerlijk hè hardlopen!

:yougogirl:
July 20, 2009 om 09:06
Ha Ing! :dag:

Dat ziet er goed uit zeg! Wat een resultaat! En :fietsen: en :hardlopen: doet echt wonderen voor je figuur en het is wat je zegt nog lekker ook! Wat mij ook altijd opvalt is dat als ik lekker aan het bewegen ben ik ook vaak meer zin heb in gezond eten en andersom. Dus als ik goed bezig ben met het een is dat vaak positief voor het ander.
Keep up the good work *9*

:fee82:
Onbekend
July 22, 2009 om 10:10
Wooooooooow Chiwawa (of mag ik "Ing" zeggen),

Wat ben jij ontzettend veel afgevallen en wat zie je er jaren jonger uit! Ik ben zelf nu zo'n 7 kilo kwijt in twee maanden, maar het gaat voor mijn gevoel zooooo langzaam. Tja, vrouwen willen graag snel resultaat zien hé.

Wat goed dat je qua gezondheid nu zoveel beter gaat! Ik ben ook ontzettend opgeknapt en volledig van mijn voedselallergie en schildklierpillen af (dankzij sporten en acupunctuur).

Toch zou ik nog wel graag een afval-knaller maken, hoeveel ben jij per week kwijt aan dat Cambridge-dieet? Is het duur? En is het goed vol te houden?

Na, ik kijk uit naar je berichtje.
Liefs enne: keep up the good work. *O*
Appelbloem
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan