Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Kubocentral woog op het moment van schrijven 110.50 kg (bmi: 31.94).

Morgen is mijn nieuwe weeg moment. Ik weeg altijd op zaterdag ochtend. Omdat ik vorige week in Frankrijk was heb ik mezelf niet gewogen.

De laatste 3 weken heb ik vakantie gehad. Ben volgens mij wel netjes geweest in Disneyland Parijs geen ijsjes genomen en gewoon brood gegeten. In de middag hebben we broodjes uit een supermarkt gehaald ipv op het park te eten. Gisteren heb ik samen met Marian1972 40 kilometer gefietst van Tiel naar Culemborg en terug. Vandaag naar de sportschool geweest en morgen heb ik clubkampioenschappen van dynamictennis ( http://www.dtvrr.nl/ ) een leuke sport dat tussen tennis / badminton en tafeltennis in zit.

Morgen stuurt mijn http://www.youw8.com/ weegschaal mijn gewicht direct naar deze site.

Maandag moet het allemaal weer makkelijker worden. Dan is de vakantie voorbij en moet ik gewoon weer werken waardoor er weer een beter ritme komt doordeweeks.

July 18, 2009, gewijzigd door Marian1972 op July 18, 2009 om 01:51
Hoi Boudewijn

Wat was de weegschaal vanmorgen lief tegen jou. Nu zo volhouden dan komen we samen wel naar ons doel. Zo zien we wel dat sporten ook veel doet. Maandag hebben we weer een vast patroon,zitten we weer in het werkschema ;-).

Succes verder
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan