Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Stellar woog op het moment van schrijven 50.00 kg (bmi: 18.14).

Al lang niets meer geschreven, al lang niet meer op jullie gereageerd, al lang geen reacties meer gekregen.

Het gaat hier wel oke.
Met therapie gaat het heel goed, ik doe goed mn best, maak al mn opdrachten en heb nog geen enkele keer drang gehad om af te zeggen als het me te eng werd. Maar nu heeft ze me heel goed duidelijk gemaakt dat het echt nodig is dat ik aankom, dat ik al zo lang ondergewicht heb dat ik geen reserves meer heb. Ik hoef niet veel aan te komen, maar een kilo of 4, maar dat vind ik nog steeds veel te veel.
Ik ben zo bang, zó bang dat ik niet meer 'dun' of 'slank' zal worden genoemd door mn vrienden of onbekenden. Ik zie het zelf niet, daarom zeg ik maar 'genoemd worden' omdat zij het vinden, en ik niet. Maar als ik bijkom, zal ik niet meer dun gevonden worden door anderen, en al helemaal niet door mezelf. Als ik nu al overal vet zie zitten, hoe moet dat dan met 4 kilo erbij?
Ik heb aangegeven dat ik het heel eng vind, maar ik heb wel toegestemd. Simpelweg omdat ik weet dat ik anders niet van mn eetstoornis afkom. Ik kan niet heel mn leven dwangmatig op dit gewicht blijven.

Vinden jullie dat ik nog moet aankomen als je naar mn laatst toegevoegde foto kijkt? Of vinden jullie juist dat ik moet afvallen? Of op gewicht blijven?

Ik ga zeker mn best doen om beter te worden, het is gewoon allemaal zo eng.
Vooral nu ik alweeeeeer uitgeloot ben voor Geneeskunde (vorig jaar ook al) wil ik graag zo diep mogelijk wegkruipen in mn eetstoornis, om maar niet te voelen hoeveel pijn het wel niet doet. Om maar niet te voelen dat ze me niet willen. Om maar niet te voelen dat ik afgewezen ben en niet goed genoeg.
En al die gevoelens slaan natuurlijk eigenlijk helemaal nergens op want het is een goddamn loting, totally random, heeft niks te maken met wie ik ben en of ik goed genoeg ben. Maar zo voelt het wel, en daar kan niemand wat aan veranderen.

Sorry, het is een warrig bericht, en het klinkt misschien alsof het helemaal niet goed gaat, maar dat is niet waar hoor!
Heb nu al een leuke vakantie, ben naar Parijs geweest met mijn lief, heb daar lekker gegeten en ben tamelijk zorgeloos geweest!

Ik hoop dat het met jullie een beetje goed gaat, en dat we ons ooit helemaal gelukkig voelen.

liefs.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan