Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Tini woog op het moment van schrijven 62.40 kg (bmi: 25.97).

Zo weer terug van een heerlijk zonnige vakantie op Texel. Niet veel meer gedaan dan op het strand liggen en gezellig met vrienden bij elkaar zijn. Het resultaat is +5 kg. Daar gaan we dus heel rap weer wat aan doen.

:groetjes: van :tini:

Onbekend
July 26, 2009 om 15:41
Jammer dat je 5 kilo ben gegroeid, maar jou kennende ben je dat snel weer kwijt. Ga je nog een leuke reis maken deze vakantie?

:letje1:
August 7, 2009 om 07:33
Betrapt!:escape:

Tja....de waarheid dan maar?

Ben in de vakantie 6 kilo aangekomen:oeps: kan dus weer opnieuw beginnen...
Heb dus 2 kilo per week er bij opgevrote zeg maar, ben dan ook als een gek tekeer gegaan:vreten:, ...maar ik zal zo netjes de boel eerlijk gaan invullen.
Ook best wel een heftige periode gehad, heel dicht bij het sterfproces van een dierbare vriendin gestaan. Vroeger kreeg ik er dan geen hap door en nu gooi ik van alles naar binnen zonder het te proeven. Is weer totaal nieuw voor mij.
Heb ( ik denk daardoor) ook veel aan Dorus moeten denken.... t blijft gewoon raar en niet kloppen...weet niet goed hoe ik t uit moet leggen.

Lees trouwens dat jij ook weer lekker aan t schransen bent geweest:grinnik:, maar goed jij pakt de draad wel weer meteen op, goed hoor. Ik ben vanaf vandaag weer bezig.
Hoe is het verder met jou ?
Sport je nog?
Groetjes, Els
August 8, 2009 om 06:09
Dank je voor je berichtje. Natuurlijk kan ik het in stapjes doen maar ken mezelf veel te goed, dat doe ik een of 2 stapjes en dan ga ik zelfvoldaan achteroverhangen en komen die andere stapjes er nooit meer van. Wil nu gewoon in een keer doorgaan naar een acceptabel gewicht en dan heb ik er zo hard en lang voor gewerkt dat de kans veel kleiner is dat ik dat nog eens uit de hand ga laten lopen. Wil dus gewoon ook het doel op lange termijn in mijn grafiekje zien !!
Onbekend
August 24, 2009 om 07:06
Tini hoe gaat het met je? Zie dat je een leuke vakantie hebt gehad op Texel. Leuke foto's je ziet er goed uit :)

:letje1:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan