Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Cloudje woog op het moment van schrijven 92.00 kg (bmi: 32.60).

Vandaag weer gesport, 30 min ir sauna, 40min gelopen,10 min gefietst, 15 min buikspieroefeningen en 45 min gefitnesst. 2 nieuwe badpakken aangeschaft, bij speciaalzaak want reguliere merken werkt helaas niet voor mij. Ziet er niet uit. Maat 48, cupd. Had gehoopt op maat 46 cup c.... jammer, zit er nog niet in, wel aan, hihi. Positieve is wel dat ze ietwat vermaakt moeten worden, zodat het allemaal nog wat strakker zit. Stond net op de weegschaal en ik weeg weer 92.9. Das niet zo mooi. Had eigenlijk 92.3 willen wegen om zo morgen door de 92 heen te gaan.

Heb veel gegeten, had honger. Maar ik heb geprobeerd meer eiwitten te eten en minder koolhydraten. Terwijl ik dit schrijf, weet ik dat ik straks nog een mars ga pakken... SLECHT HE?!!

Zometeen nog even een vriend zijn belastingpapieren nakijken, de vrienden van de fiscus hebben een aanslag opgelegd, die ik even moet checken. En daarna ga ik met manlief en zoontje, andere zoontje is bij oma, naar de kermis. Even kijken naar anderen..... hihi

Morgenvroeg weer sporten, korte sessie, want wil iets met mijn zoontje gaan doen. Misschien Efteling of Beekse Bergen.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan