Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Katleentje woog op het moment van schrijven 92.80 kg (bmi: 32.88).

Een paar weken geleden ging het goed. Ik was met ziekteverlof omdat de combinatie van mijn job bij de hogeschool en een zelfstandige zaak als copywriter te veel was. Twee kindjes die ziek vielen, mama zonder weerstand betekent dus dat mama ook in de puree is gevallen. Alleen papa bleef zo gezond als een vis.
De twee weken ziekteverlof werd een tijd van bezinning. En van gezond eten en minder stress. Op doktersbevel. Mijn geblokkeerde rug had baat bij een dagelijkse kleine wandeling met de buggy. Daan en ik genoten ervan. En Wout ook als hij naast ons reed op zijn fietsje met steunwielen. Sinds vorige week woensdag ben ik weer aan het werk. Slechte lucht op kantoor, niet echt dé job van mijn leven, veel stilzitten én alleen maar de doos met gastenkoekjes voor bij de gastenkoffie als verzetje... En o ja, ook nog de flesjes frisdrank gratis en voor niets binnen handbereik. En 's avonds nog chips. Om bij te komen van de dag. Daar kan mijn lichaam en mijn weegschaal niet mee lachen. Een goeie twee kilo erbij.
Maar sinds drie uur ben ik op vakantie. De school is dicht tot 17 augustus dus ik heb een maand tijd om me te herpakken. Volgende week vrijdag vertrekken we naar Frankrijk. Tegen dan zou ik eigenlijk onder die 90 moeten kunnen zitten. Zojuist heb ik me gewogen (92,8 maar normaal weeg ik me 's morgens nuchter en dat kan schelen. Morgen weet ik meer).
Ik heb zojuist mijn hometrainer afgestoft en er tien minuten mee gereden. Niet te veel, niet te hard. Ik moet het volhouden nietwaar. Zou het me nu eindelijk eens kunnen lukken?

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan