Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, July 17, 2009

Mamaineke woog op het moment van schrijven 67.20 kg (bmi: 26.58).

Hallo allemaal,

Ik ben woensdagmiddag weer thuis gekomen. Bijna 4 dagen infuus heeft me weer goed gedaan, al ben ik echt nog niet de oude.

Het niet spugen heb ik maar 1 dag vol kunnen houden. Ik was toen natuurlijk ook helemaal leeg. Ik had al zeker 4 dagen niets binnen kunnen houden. Maandag ging het weer fout en kwam het spugen in volle hevigheid terug. Ik weet nu alleen wel dat ik meer dingen kan eten dan ik dacht. Ik was bang voor een lactose-intolerantie maar ik heb zondag gewoon vanillevla met yoghurt gegeten. Dat heb ik dus niet. Het probleem is gewoon de vulhoogte van mijn dunne darm-maag-slokdarm. Doordat het in de dunne darm niet goed doorzakt ga ik stapelen en kom ik te vol te zitten.

Vandaag zijn we naar het UZA in Antwerpen geweest voor de MRI enteroclyse. Ik had me gisterenavond op internet nog bang zitten maken met alles wat ik las. Slangen door de neus naar de dunne darm. Mogelijkheid tot nierbeschadiging voor patienten die bekend zijn met nierfalen en dehydratatie (uitdroging). Voor deze 2 dingen had ik nu dus net 4 dagen in het ziekenhuis gelegen. Marien werd een beetje pissig en gebood me op te houden met zoeken omdat ik me alleen maar steeds drukker ging maken. Ik moest maar gewoon afwachten wat er de volgende dag zou gebeuren.

Lieverds, morgen schrijf ik verder. Ik heb dit stukje net al een keer opnieuw moeten neerzetten omdat ik het ineens kwijt was en ik ben moe.

Liefs,
Ineke

July 17, 2009 om 16:21
Ineke,

Marien heeft gelijk. Ik begrijp je nood aan informatie, maar als het je eerder bang maakt dan geruststelt, kan je er beter weg blijven.

Ik blijf echter je moed bewonderen en hoop dat er snel een lichtje komt aan het einde van de tunnel.
:teganalaya:
July 18, 2009 om 05:38
Hoi ineke,

Het grote verschil is dat ik in tegestelling tot jou, gewoon normaal kan eten. Dus energie heb ik wel.
Ik hoef niet steeds te spugen en aan het infuus te hangen.
Ik benijd je dan ook niet. Volgens mij moet je het helemaal spuugzat (om in de juiste termen te blijven) zijn.

Ik leef erg met je mee, en hoop echt dat er snel een goede oplossing voor je komt, en dat je van al die complicatie's af raakt. Weer normaal kan leven en normaal energieniveau hebt. Zodat je ook lekker kunt gaan sporten.

Sterkte!

:ladymurtceps:
July 18, 2009 om 12:50
Hoi hoi,

Leuk dat je even lans kwam in mijn dagboekje, ik kan me zo voorstellen dat je wel wat anders aan je hoofd hebt nu het steeds zo ellendig met je lichaam gaat.
Ik hoop echt dat je snel opknapt hoor.
En duim regelmatig een stukje in de rondte voor je.

heel veel beterschap.

groet
biebs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan