Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 21, 2009

Krulle86 woog op het moment van schrijven 63.50 kg (bmi: 22.50).

:weegschaalrose:: ?????

Goeiemorgen allemaal! Kan helaas nog altijd niet zeggen hoeveel grammen er bijgekomen/afgegaan zijn... Zit nog altijd in spanning te wachten tot morgen. Hopelijk word ik beloond voor mijn moeite!

Maar kijk, eerst nog even weer in het zwembad gaan duiken, dat ik deze keer op tijd ben wanneer het zwembad pas opengaat. Dan kan ik wat meer baantjes zwemmen, aangezien ik gisteren niet zoveel kunnen lopen heb en niet met de fiets naar het werk geweest ben!
:krab:
Voila, terug van het zwembad, ondertussen ook boodschappen gedaan.
Heb jammergenoeg maar 64 baantjes kunnen zwemmen, had er graag 70 gedaan ofzo. Maar het zwembad zat gewoon tjokvol. Er kwam ook telkens water in mijn duikbril, dus ben ik daar ook een hele tijd mee bezig geweest. Vandaar wat tijd verloren.
Nuja, aan de andere kant ben ik wel blij dat ik in het zwembad geraakt ben. Had echt geen zin om al om 7u op te staan op m'n vrije dag om baantjes te gaan trekken. Maar heb dan uiteindelijk toch de moed gevonden om me uit mijn warme nestje te slepen, om te vertrekken naar dat koude, natte zwembad, veel te vroeg in de morgen;) Ben dus uiteindelijk toch blij met m'n 64 baantjes, want voor hetzelfde geld waren het er 0 geweest hé!

Na het zwembad dan nog naar de zonnebank geweest, zaaaalig! En het was ook marktdag vandaag. Zocht nog een tussendoortje en toen kreeg ik een idee:idee:. Had al lang geen eierkoek meer gegeten. Ben daar dan nog om geweest en me getrakteerd op een eierkoek, van die lekkere die je alleen op de markt kan krijgen, njammie!:kwijl: Dat smaakte zeg! Was natuurlijk m'n vriend niet vergeten en heb er ook enkele meegebracht voor hem. Zou anders niet lief zijn hé van mij, het sukkeltje:P
:krab:
Pff... heb zo'n naar en overvol gevoel!! Heb voortdurend het idee dat ik vanavond teveel gegeten heb, ook al was dat niet het geval. Ik ben mooi binnen m'n dagelijkse calorieën gebleven. Heb zelfs wat te weinig binnen. Niet veel hoor, een 80tal calorietjes. Maar dat is dus het rare eraan. Misschien teveel in twijfel omdat ik me al twee dagen niet meer kunnen wegen heb en ik echt niet weet welke richting het zal uitgaan. Zit echt met de 'poepers':bang:
Nuja, even rekenen... binnen een 8tal uurtjes weet ik het resultaat. Nog eventjes afwachten dus. Amai, niet echt iets voor mij hoor om zolang te wachten.

Nog een leuke avond buddy's!!! (en niet-buddy's ook natuurlijk;))
Krulle

Onbekend
August 21, 2009 om 10:44
heeeeey :)

haha zadelpijn uhhmmm ben niet met de fiets gegaan :$ heel slecht I know maartja met de bus was het 8 min en fiets is het al gauw 20/25 min hihi achjaa....

Ennuh ntja het eten wordt niet opgediend is lopenbuffet dus zullen zien...

Maaruh je hebt lekker druk weekend... en idd wel lastig als de controle er niet is.. ik heb het meer als me vriend er wel is dat ik wel eet... want hij eet al die lekkere dingen en als hij er niet is dan ben ik altijd druk met van alles en nog wat en raak ik het bijna niet aan..

en ik zou het ook wel leuk vinden als mijn vriend trots op mij zou zijn maartja hij zegt ik zie het niet... :S echt jammer hoor...
maartja hij vindt ook onnodig dat ik afval dat is ook wel weer lief dat hij me altijd neemt zoals ik ben maartja toch.. is het leuker als hij zou zeggen nou schat ik zie het haha maartja.. bedoel 6 kilo moet je toch wel zien maar goed :)

Nou meis spannend morgen wegen ben echt benieuwd is er voor je gevoel wel wat af??

Nou succes en met het weekend:

:liefs:
Onbekend
August 21, 2009 om 10:45
Wowwww 64 baantjes.. ik had er gister maar 20 :$ maar was met me mama en die had last van der rugg... vindt baantjes zwemmen zo saai.. jij niet
wow wel goed hoor zoveel :)
August 21, 2009 om 12:07
64 baantjes??? voor mij zijn er slechts tien nodig om te verdrinken ;) hihi
Proficiat!
Morgen mag je zeker een goed weegschaalmoment hebben hoor, wat mij betreft. Na al die moeite die je al deed deze week! ik duim voor je! (+)

Plannen?
Wel, dit weekend wordt het mn kamer, auto,..poetsen en al mn spullen inpakken. het zal z'n tijd in beslag nemen denk ik...Maar ik ben alleen thuis en daar kan ik nu echt eens van genieten hé! :bigsmile:

jij een leuk weekend-vooruitzicht?
August 21, 2009 om 13:52
wauw meisje,

sterk dat je je niet weegt, ik hoop wel dat er morgen iets af gaat zijn hoor, want even 't zelfde blijven is nog ok, maar als je zoooolang hetzelfde blijft.. pff..
En ook super dat je bent gaan zwemmen, want op 'n dag dat je dan al eens een beetje zou kunnen uitslapen dat toch niet doen om wat te gaan bewegen.. moedig :P

Bij mij was het een minder dagje, maar ik eet wel terug genoeg (te veel en te ongezond) nu even een evenwicht zoeken. De diëtiste was ziek, bah, niet motiverend.. maar ik ga toch blijven proberen.. Ik moet er toch geraken, als ik sterk genoeg ben om niets te eten, moet ik ook sterk genoeg zijn om normaal te eten, hoewel m'n psy zegt dat dat net moeilijker is.. :) moeilijk gaat ook denk ik dan!

Hmm, die zonnebank, ik ben zo jaloers, maar ik ben te lui om te gaan.. haha, stom I know, maar ik heb nog een abonement lopen bij een center waar je een afpsraak moet maken.. :D ik hang niet zo graag vast aan dingen.. :D

Ik ga proberen ook terug te gaan sporten.. heb vandaag wat gepingpongd.. (hoe vervoeg ik dat ww, geen ideee) maar dat is niet zo vermoeiend, miss trek ik morgen mijn stoute loopschoenen wel eens aan.. :P

Veel succes morgen op de weegschaal hé meid!! ik ben benieuwd en hooooooooop dat er wat af is.. :D

:knuffel:
August 21, 2009 om 16:31
jaah, inderdaad, mijn psychiater is een beetje een omhooggevallen pretentieuze kakker..
en 't erge is dat ik dan volgende week aan m'n bgl zou zeggen dat dat mij wel geraakt heeft en dan gaan ze gewoon zeggen dat ik weer alles verkeerd en in mijn nadeel interpreteer.. :) achja, voorspelbaar hé!
en ik had even een reactie van "ik zal eens laten zien dat het wel serieus is" maar dacht dan.. nei.. ik ga gewoon rustig afvallen..
:D
die eetbuien van deze week kunnen in mijn voordeel spelen ook hé, morgen ga ik ongetwijfeld bijgekomen zijn.. :D dat staat vast, ik weet het en ik hoop dat ik niet boven de 80 ga zitten. En als ik dan volgende week gewoon terug 3 maaltijden eet en 2 stukken fruit, dan ga ik afvallen hé.

en dan is mijn slechte periode van vorige week al wat meer vergeten.
:D

Ik ben echt benieuwd naar je weegschaal morgen.. kan bijna niet wachten haha!!

slaapzacht hé meisje!!

:knuffel:
Onbekend
August 22, 2009 om 06:12
heeeey meis,

Nou spannend vandaag de dag dat je gaat wegen ben zoooo benieuwd :)

ennuh tja ik kijk wel eerst hoe het familie feest vanav gaat ik ga miss een glaasje :cocktail: nemen en verder niet hahah :P:tipsy: hoop ik :P en van de lekkere dingen proberen af te blijven, en dan morgen het fam etentje waarom ook 2 feestjes in 1 weekend dat kan niet goed gaan:P maar het moet wel...
want was vanochtend 64 :) ben ik wel blij mee en heb nog 2 dagen om het onder de 64 te krijgen als is het maar 63,9 maar gewoon dat je de 63 weer ziet haha :) ntja zullen zien..


meissss succes en laat het me weten als er wat vanaf is he:)

Heeeeeeel fijn weeekend :)

P.s. echt super man dat je niet gezondigt hebt en veel gesport dat MOET gewoon beloond worden:knuffel:

:liefs:
August 22, 2009 om 07:53
en en en en????? ik ben kei benieuwd!!!! :happy:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan