Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 21, 2009

Dreamer48 woog op het moment van schrijven 86.30 kg (bmi: 33.71).

hallo buddy's,
toch iets af. heb nochtans gezondigt gisteren na trouw voor de wet van de zoon, champagne, aperitief,chips, nootjes, scampi's in roomsaus met brood, maar was overdag redelijk zuinig.aangezien ik dit te vieren had, heb ik dagboek niet verder ingevuld dan tot de middag.vandaag terug opnieuw en morgen, ja, is het groots feest he, dan trouwt hij voor de kerk. maar hier ga ik niet op letten hoor, zal het er 's avonds wel proberen af te dansen.
groetjes en jullie ook veel succes, maar aan jullie twijfel ik niet hoor.
dreamer

Onbekend
August 21, 2009 om 06:11
Hallo dreamer, ik vul de laatste tijd ook mijn eetdagboek niet in, ik kom er niet aan toe, maar ik weet dat ik meer callorien verbruik dan ik inneem. Ik loop er wat af, ik fiets heel veel werk 30 uur in de week in de huishouding bij 10 verschillende gezinnen.
heb mijn eigen huishouding nog met twee kinderen en twee grote honden die ook regelmatig moeten lopen. Ik sport 3x per week en loop dan nog regelmatig lange afstanden in training voor die tocht in oktober. en dan heb ik het over afstanden van 25 tot 30 kilometer.
als ik dan nog niet afval denk ik bij mezelf het zal wel. Dan leg ik me er maar even bij neer.
het is ook mijn bouw denk ik. door een bot ziekte wordt ik al steeds kleiner, door medicijnen heb ik steeds meer gewicht gekregen terwijl ik bijna niet snoep of snaai. (kennen jullie dat woord?) Maar goed, ik sta nu klaar om een weekend weg te gaan. wij gaan niet echt op vakantie maar alleen een weekend weg is ook fijn. de kinderen blijven thuis en de honden zijn naar een pension. even uitwaaien en de stress van de laatste tijd van me afzetten. Groetjes en houd moed. Morgen een hele fijne dag. en felicitaties voor je zoon en schoondochter. Martina
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan