Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 21, 2009

Chachacha woog op het moment van schrijven 112.20 kg (bmi: 41.72).

:rozen::rozen:

:hallobuddys:
:zblauw::oblauw::puntblauw:

Weer terug van vakantie en volgende week begint iedereen in ons gezin weer met de gewone werkzaamheden. Reden voor mij om de teugels ook weer aan te halen, helaas moet ik weer van vooraf aan beginnen:zucht:.

Afgelopen zondag was ik al bij ruim 108 kilo, vanochtend keek ik bij't opstaan zo naar mijn dikke enkels en vingers en heb ik me 1x extra gewongen: 112.2, daar word ik wel verdrietig van! Maar ik heb het zelf gedaan, dus niet zeuren!
Ben maar begonnen met weer bij te houden wat ik eet, maar ik denk dat ik toch nog een keer m'n afslankplan moet aanpassen, ik loop onderhand 20 kilo achter, dat is niet meer in te halen.
Voor nu laat ik het er ff bij, heb het erg druk. Bijhouden... de rest komt later!

Lieve Buddys, lieve medeafvallers,
Ik hoop dat iedereen een mooie vakantietijd heeft gehad en dat bij jullie de 'schade' beperkt is gebleven. Als ik wat meer ruimte heb, zal ik de dagboeken weer eens lezen van mijn buddys, dan ben ik weer op de hoogte.

Ik ga aan't werk, letterlijk en figuurlijk...

:chachacha:
:rozen:

August 21, 2009 om 09:05
succes elke je kunt het.
en bedankt voor de tip van de broek, het is te proberen.
August 23, 2009 om 13:41
Dag Dag Elke,
Gewoon ff lekker aan jezelf denken en die dingen doen die je moet doen.
Dat komt de site wel weer een keer.
Wel bedankt voor je lieve berichtje. Ja mijn spoorweg escapade heeft inderdaad wel indruk gemaakt en het gevoel ben ik nog steeds niet kwijt.

Maar waar heb ik het over... wat jij hebt meegemaakt overtreft natuurlijk alles. Je kind verliezen is het ergste wat bestaat, daar om heb ik ook zo'n bewondering voor je en dat je toch de moed hebt opgepakt om verder te gaan en om zelfs aan je gewicht te gaan werken.

Ik denk in ieder geval aan je
Tot schrijfs.
:codor:
Onbekend
September 1, 2009 om 02:38
Hoi Elke,

Hoe is het nou...lukt het je een beetje om de gang erin te krijgen? Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om die knop om te zetten.

Ik hoop dat het je lukt en je hier vaker te zien.

:yougogirl::gazodoor:

Liefs Astrid
September 2, 2009 om 09:29
Hai Elke,

Ja, meid effe genieten en hoppa we zijn er weer een paar bij. Ik herken het als geen ander. Pff 10 kilo aangekomen in 2 maanden tijd. Maar we blijven gewoon ervoor gaan. Het is geen halszaak, elke kilo die we eraf krijgen is meegenomen en gelijk blijven al helemaal een applaus waard.
Dus we blijven ons best doen.
Ik wens jou succes en kop op we laten ons niet kisten en maak er een fijne dag van.
Liefs Anke
:surya:
September 15, 2009 om 08:40
Yep hier hetzelfde, weer helemaal terug bij af en nog wat extra als cadeautje er bij. Ik ga er weer tegenaan, net als jij. Wat er aan kan kan er af, dus daar gaan we weer, net als vorig jaar! Succes de eerste beginperiode! liefs Syl
October 14, 2009 om 15:21
Ik mis jou, waar blijf je!!
October 15, 2009 om 03:28
He wat fijn om van je te horen! Het niet op kunnen brengen is niet erg, ik heb er ook driekwart jaar voor nodig gehad om weer op de rails te komen. Bij mij gaat gek genoeg elk jaar pas weer de knop om als het winter wordt en het te koud is om nog even een terrasje te pakken of zoiets. Ik hoop dat het bij jou ook zo werkt en dat ik je een beetje kan aansteken met mijn motivatie.
Nou, ik hoop dat je nog lekker met je hond aan het wandelen bent, want het is heerlijk fris buiten en dat ik je vanavond weer hier op de site zie?
Tot straks lieverd en succes vandaag!
:latinsista:
October 25, 2009 om 18:19
:dag:

:geluksklaver:Gelukkig is er altijd weer een nieuwe kans!Succes!:geluksklaver:

:dagmickey:Groetjes, Miranda
October 28, 2009 om 08:22
wat was je laat op vanacht! (big brother is watching you hihi)
Hoe gaat het met je? liefs Syl
November 9, 2009 om 14:19
Ha Elke,
Ik zag je bericht, heb je een tijdje geleden al toegevoegd en ben je verhaal gaan lezen. Je dochter...... de nachtmerrie van iedere ouder. Je kind verliezen. Ik hoop dat je vastberaden kilo voor kilo kwijt gaat raken en daardoor voor man en zoon nog vele jaren aanwezig kunt zijn. Mijn zus overleed toen ze 28 was ( dat is nu 13 jaar geleden ) ik mis haar nog steeds.
hartelijke groet
Henniepennie

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan