Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 21, 2009

Amandatjuh woog op het moment van schrijven 94.40 kg (bmi: 33.45).

Hallo allemaal,

daar ben ik weer. Het is even geleden, maar voel me nog niet zo thuis op deze site. Ben een beetje aan het zoeken hoe het allemaal werkt.

Ik ga elke donderdagochtend op de weegschaal staan, zo dus gister ook. En ja hoor, ik zit eindelijk onder de 95 kilo. Ik ben zo trots op mezelf.
In november afgelopen jaar woog ik nog 111. Die kcalchecker van het voedingscentrum werkt voor mij zo goed, al moet ik onder de 1500 kcal blijven zitten en is het verslavend. De eerste 6 weken zat ik gemiddeld 20 x per dag achter de computer om alles maar te checken. Gelukkig wordt dat nu wat minder.

Ik heb ook zo'n zin om weer eens een keer lekker te snacken, maar op de 1 of andere manier lukt me dit niet. Ben bang dat ik dan meteen weer aan kom. En dat terwijl mijn dieëtist zegt dat ik best 1 x in de week of 1 x in de 2 weken tegen de 2000 kcal aan mag zitten. Maar morgen ga ik dat toch misschien maar eens doen.

Sinds 5 weken ga ik ook, samen met mijn man naar de sportschool. We proberen minimaal 2 of 3 keer per week te gaan. Nu is dat deze hele week dus niet gelukt, omdat ik veel moet werken en ik werk onregelmatig, dus ik baal daar erg van. Volgende week toch weer echt minimaal 3 x gaan.

Zo, das effe een kleine update van mij.

Groetjes Amanda

August 21, 2009 om 10:44
Hoi hoi,

Bij de kaakchirurg ging het prima op zich hoor... Heb mijn dagboek maar even met de verhalen van vandaag gevuld...
Ik hoef maar eenmalig dat eetdagboek bij te houden voor de dietiste. En dan maandag kijkt ze naar het eetdagboek en geeft ze me tips over wat ik wel en niet kan eten of anders moet doen... Dus ik ben benieuwd.

Ik ga gauw even een pijnstiller nemen.

:patriciah:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan