Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 21, 2009

Tarifa woog op het moment van schrijven 76.00 kg (bmi: 27.92).

Ik zit nu in de laatste week voor m'n afbouw. En moet zeggen dat ik steeds meer trek krijg om te eten. Komt denk ik echt doordat ik weet dat ik straks ga afbouwen.... Pfff kan niet wachten.

Op zich hou ik het nog heeeeeel goed vol hoor. Al heb ik wel zin om dingen te eten. Alleen woensdag gezondigd. Ik ging naar Zandvoort na m'n werk en degene met wie ik was had kibbeling en garnalen (gefrituurd helaas) besteld. Dus daar heb ik wel van meegegeten. En het heeft me wel heerlijk gesmaakt moet ik zeggen. En ach.... Het mocht ook wel een beetje van mezelf. Al weet ik natuurlijk dat ik het beter niet had moeten doen!

De rest van de week hou ik me nog steeds strikt aan CB hoor.

Dinsdag een etentje in het vooruitzicht (restaurantweek met 2 vrienden). Is driegangen.... heb ik zin in. Maar ga wel proberen op de koolhydraten te letten. Al kan ik een stokbroodje met kruidenboter moeilijk laten staan denk ik. Maar komt goed. En vrijdag ga ik ook uiteten. Jaaa gelijk volgepland... hahaha. Dan wordt het waarschijnlijk sushi en japans.... Heerlijk. Daar verheug ik me helemaal op. Is gelukkig redelijk mager.

dus op naar de afbouw. Kan niet wachten tot ik in ieder geval 's avonds weer mag eten.

Ik ga 6 weken afbouwen, ipv de gebruikelijke 3. Omdat ik zoveel gewicht kwijt ben en om te proberen om toch nog wat kilootjes kwijt te raken, zodat ik hopelijk onder de 65 kom uiteindeiljk, wat toch eigenijk wel m'n doel is. Maar anders lukt het me daarna ook wel hoor. Gewoon blijven sporten en op m'n eten blijven letten.

En dan de grote uitdaging: op gewicht blijven!
1 Ding: ik ga nooit meer terug naar waar ik was dus het gaat me lukken en ik ga er helemaal voor. Er is gewoon geen andere mogelijkheid.

Sowieso zal ik hier ter motivatie m'n gewicht blijven invoeren om zo visueel te zien dat ik op gewicht blijf, of iets ben aangekomen, dus weer even moet inperken en opletten. En ook zal ik actief blijven op het CB forum en nieuwe dagboeken plaatsen over hoe het met me gaat!

I can do it!! Yes I can!!
Ik ga er helemaal voor... al vind ik het doodeng!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan