Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, August 21, 2009

Joev woog op het moment van schrijven 88.50 kg (bmi: 31.73).

Hallo dagboekje,
de familie is weer terug naar Oostenrijk, dit weekend nog even tot mezelf komen, huis een poetsbeurt geven, was draaien, strijken en dan vanaf maandag er weer tegenaan met de lijn. Zal weer braaf gaan bijhouden wat ik eet. Die vakantiekilootjes moet er gauw weer af.
Ze zijn er in vier weken aangekomen, dus het zal ook wel vier weken duren voor ze eraf zijn. We zien het wel. Ik denk dat iedereen hier wel last van heeft na de vakantie.
Nu krijgen we weer "rust, reinheid en regelmaat" (prachtige spreuk).
wens iedereen die dit leest veel succes

August 21, 2009 om 16:38
hoi hoi, De Drie RRR. ja, zo zijn we opgevoed. en vaak heb ik er behoefte aan en pak ik ze terug.
niets mis mee.
zo hebben we de kinderen ook opgevoed, doch misschien iets minder "streng"dan vroeger.
ja,. ik geneit in mijn werk ook super hoor.
en verder zijn er veel feesten in de speel-o-theek , waar ik vrijwilligster ben, dus maandag ga ik direct het diepe in.
Nou jij ook weer leeg huis en nu nog poetsen en leegruimen.
oh, die kilo's eraf lukt ook jou. gewoon weer gewoon doen. klinkt ook leuk. goed weekend.
zondag gaan we nog met vrienden varen op de N.koopse plassen.
er is mooi weer beloofd, dus dat gaat prima lukken. doei. tot mails. Schaartje groet.
August 21, 2009 om 17:13
Hoi jolanda,

De rust :moe: is bij jou weer gekeerd.

Het recept:dagboek: is opgeslagen alleen hüttenkase blijf ik niets vinden maar ik zoek er wel een alternatief voor.

Voel je echt dat je aangekomen :mad: bent? Ja, met 2 kilo meer zit , bij jouw gewicht, je broek :jeans01: al te strak natuurlijk. Bij mij duurt dat iets langer, net zo goed dat ik ook veel meer moet :afvallen: :emielopdeweegschaal: om dát te voelen.
Dat schrijven vind ik gewoon leuk :-D en doe het gewoon voor mezelf en dat er dan mensen :gazodoor: die die het leuk vinden is mooi meegenomen toch en ik hoop dat je nog lang bij me blijft 'komen'.:klappen:

Met buienradar :erwinkrol: zit je er ook nog wel eens naast hoor want de dunne buitjes :regen: zie je er niet opstaan en laatst zat ik opgeprikt klaar om met Jan naar Venray te gaan en Jan kijkt op buienradar en zegt ;"Ellen, we kunnen beter thuisblijven want er komt zwaar :nlweer: weer aan en dat is dus beter voor ons kwartet. " Oké, dan maar niet. Nou ,:regenvoorspelt: er is niets geweest. Maar inderdaad om de:teckel:'s uit te laten is het weleens makkelijk maar als je goed naar de lucht kijkt, zie je ook al een heleboel.

Mijn ouwetje :teckel: heeft weer een beschadigde nagel. Hij zit er nog wel maar hij is een stukje van het nagelbed los en gaat steeds een stukje verder. Voorheen is het vaker gebeurd maar dan was hij er meteen helemaal af of hing in een draadje. Het is woensdag fout gegaan en toen we zaten te eten zagen we bloed onder tafel waar hij zat. Het is niet leuk maar ik was al lang blij dat het dát was want hij heeft een gezwelletje onder zijn staart en dat was gelukkig niet open. Ach ja, de problemen met een oude hond maar met die nagels die er af en toe af gaan, heb ik al met meerdere honden gehad en sommige hebben het vaker en sommige hebben het nooit. Mijn vorige teckel :teckel2:, die het laatst overleden is, heeft het 9 keer in zijn leven gehad minstens. Zelfs de jongste heeft het al eens gehad. Heeft met lengte niets te maken, ze blijven gewoon achter een tegel hangen of zo. Is lastig maar is mee te leven.

Leuk hoor , zo'n blokkendeken.
Wij hebben een gehaakte, heel mooi maar voor de honden te lastig want ze blijven met de nagels er in hangen.
Maar wel heel leuk om te doen en je kunt er ook een leuk jasje :blouse01: van maken. Maar had je voor die blokkendeken nou echt een boek :afvalboek: uit de biblio nodig?

Die foto :foto: van dat kapelletje met die 9 honden ervoor, die vond ik wel heel erg leuk hé. Er zit ook een foto :foto2: bij van een kop van Vinni :teckel: alleen en die was ook één van mijn favorieten.

Ben ook heel benieuwd naar mijn gewicht :weegschaalblauw: morgen, zal er eindelijk eens wat af zijn? Al is het maar 2 ons :kg01:.
Hoop dat het 't weekend een beetje lekker :zon3: weer is want zondag gaan we gezellig naar die vriendin :bestfriends02: van ons in Arnhem. Alleen woont die op een flat en als je dan met de jongens uit wil is het iets lastiger maar we komen er heel weinig omdat ze zo druk :kantoor2: was altijd maar nu is ze met een 'vut', dus ik hoop haar nu meer te zien :ffloeren:. Echt heel gezellig :wappi: altijd.

Nou meis, meer nieuws heb ik niet:gaap: dus ,voor straks:slaaplekker:
:tian:
Onbekend
August 22, 2009 om 16:12
hallo Jolanda,ja kalm blijven en rustig doorgaan daar draait het om!Daarom ga ik momenteel met nog een onofficiële kilo te gaan ook geen direct gewicht meer op de site zetten!Je straft jezelf als het eens een kilootje meer is door omstandigheden vochtvasthouden door de warmte etc.Het brengt zo'n hoop stress mee en ja helemaal precies op een vastgepind gewicht houd je het toch niet!Voor mijn gevoel ben ik al ver genoeg gekomen!Dat wil niet zeggen dat ik stop hoor,maar kan nu ook eens even de boel laten vieren!Om toch weer door te blijven gaan!Veel succes en groetjes van Ineke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan