Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 5, 2009

Dunneboom woog op het moment van schrijven 75.90 kg (bmi: 23.96).

Hallo Allemaal,
Het gaat goed met me. Vorige week door de weeks goed opgelet; genoeg water gedronken en "netjes" gegeten. Verrassend snel ging mijn gewicht omlaag naar een all time low van 74,9 afgelopen zaterdagochtend. Zaterdag eters gehad en daarna nog andere visite; gisteren voor het eerst sinds heeeeeeel lang een portie shoarma gegeten en vanochtend 75,9. Dus na het weekend onder de 76. Heerlijk! Deze week ga ik weer voor hetzelfde regime...dat werkt dus! En het is een geruststellend gevoel.
Mijn alarmlijn nog maar een stukje verlaagd naar 76,5; want, zoals in mijn introductie staat vind ik het niet erg als er zo af en toe nog wat afgaat. 72,5 lijkt me een mooi gewicht om uiteindelijk op te belanden, maar zoals ik nu ben ben ik ook dik tevreden (raar gezegde is dat eigenlijk :uhm: )

Groetjes en veel succes weer allemaal!
Dunneboom

October 5, 2009 om 07:42
Wat goed zeg, en dat met weer "normaal" eten en een beetje opletten natuurlijk. Dat geeft een burger weer moed. Geniet van de lekkere dingen die je jezelf weer cadeau geeft (ik zie die nu als een cadeautje). Ik denk dat je nu ook nog meer geniet van het eten dan voordat je met het dieetprogramma begon. Het is je gegund.
groetjes,
Hoonie
October 8, 2009, gewijzigd door Lonann op October 8, 2009 om 04:12
Hoi Dunneboom,

Ja het is inderdaad even stil gebleven van mijn kant. Ik ben met de opleiding begonnen! en mijn ouders hebben een aanleunwoning gekregen, die vrij snel op orde gemaakt moet worden. Dus de afgelopen weken behangen ed en uiteindelijk de hele boel verhuisd. Met als gevolg: gaar, flinke spierpijn en weer niet op mijn eten gelet :(.
Dus bij mij zit er alweer... geen schot in de zaak. Desondanks verlies ik de moed niet hoor. Vroeg of laat lukt het me weer. Uiteindelijk is het ook al een hele prestatie dat ik al 4 maanden op gewicht blijf, toch?

Maar jij gaat lekker he, fijn joh dat je de balans lijkt te vinden. Heb jij voor jezelf uit kunnen dokteren hoe het ooit allemaal gekomen is dat je uberhaupt zo zwaar was geworden? Of vind je dat niet zo interssant?

Succes weer he, op je nieuwe pad!

Lieve groetjes, Lonann
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan