Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 5, 2009

Zijookweer woog op het moment van schrijven 89.90 kg (bmi: 31.85).

Het weekend weer lekker door gekomen. Sinds vorige week schrijf ik op wat ik precies eet, hoeveel koolhydraten,eiwitten e.d. Confronterend soms, ook dat ik "foutjes" nu op moet schrijven en zie wat voor waarde die hebben!. (Weet je wel hoeveel er in KAAS zit??) Ik weet ook niet of ik het aan mijn coach durft te laten zien. :)

Maar.. hier thuis zie ik de weegschaal wel in ene weer door een barriere heen zakken. Ik wacht op mijn officiele weegmoment om het uit te roepen, maar ben al wel stiekum blij.

Kleding wordt een probleem.. een luxe probleem. NIKS van vorige winter past meer. Gelukkig. Nu besef ik pas hoeveel kleren ik eigenlijk had. Na ze eerst gratis hier en daar aangeboden te hebben en niemand ze wil, heb ik ze op Marktplaats gezet. Nu willen mensen ze wel. :) Met die verkoop kan ik een beetje sparen voor een aanvulling van de garderobe straks. Maar nog even behelpen, er moet eerst nog wat af.

Allemaal een hele sterkte week gewenst!

:herinneren:

October 5, 2009 om 09:19
Hey, leuk om je als buddy te hebben. Je ziet bij jou ook duidelijk verschil zeg bij je foto's. Echt heel knap. Ik ben er nog lang niet. Maar we gaan stug door!!!! In kleine stapjes naar de eindstreep. Vind het leuk om van je te horen en ga ook nog even naar je andere site kijken als ik tijd heb. Jij ook heel veel succes, en we houden contact!!!!:bibi1967:
October 5, 2009 om 15:49
hoi,

Hartstikke goed, hoor, fijn dat de weegschaal weer de goede kant op wijst. Stil staan kan erg frustrerend zijn.
En voor wat betreft die koolhydraten, ik denk dat dat ook iets waar je een beetje feeling voor moet krijgen.

Succes!

Christel
October 5, 2009 om 16:16
Hoi,

Wat héérlijk dat niets meer past !! Straks alles lekker uitzoeken in de nieuwste modekleuren en in die geweldige kleinere maat (of eigenlijk maten).

Tja die koolhydraatjes? Maar in kaas zitten ze (meestal) niet. Wel de vetten. Eet je 20+ ? (lekker van Beemster) Heb je de nieuwe Eru smeerkaas 5+ (jaaaaa, je leest het goed 5+) al geprobeerd? Scheelt veel calo's. In naturelsmaak en in smaak tomaat/olijf. Hmmmmmm.

Zet door, hou vol!

groetjes,
:m::h:tje
October 9, 2009 om 04:16
Goed idee, verkopen op marktplaats. voorlopig pas ik alles nog, ben 2 weken bezig, maar jij bent al wat langer bezig en met zeer goed resultaat.
Sanislank is volgens mij een beetje hetzelfde als prodimed. vooral eiwitten toch ook?
Nou ga zo door!:maten:

groet Es22
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan