Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 5, 2009

Veronique36 woog op het moment van schrijven 65.40 kg (bmi: 18.12).

6/10/2009
Het gaat al wat beter met de bedruktheid. Een goed gesprek gehad met mijn vriendin, spreek haar eigenlijk veel te weinig. Niet gewogen vanochtend, was wat verlaat, en nu denk ik dat ik dat toch moet doen. Raar trekje eigenlijk. Heb lekkere fruithapjes mee, ga ik vanmiddag van genieten. En nu aan het werk.

5/10/2009
Vandaag is niet mijn dag, gisteren ook al niet, voel me somber en weet niet echt waarom of waardoor. Misschien omdat ik weer terug wil naar mijn eigen huisje, maar dat duurt nog even. Heb het wel goed bij mijn broer, een eigen kamer, maar ... Mijn gewicht wil niet goed omhoog, natuurlijk ik train veel en eet als een pakkendrager zoals ze dat noemen, maar afvallen is niet de optie.

Schimmen

Schimmen in mijn geest,
flarden van gedachten.

Gedachten van gister.
Gedachten van vandaag.
Gedachten van morgen.

Schimmen in mijn hoofd,
frasen van zinnen.

Zinnen van vroeger.
Zinnen van nu.
Zinnen van later.

Schimmen in mijn kop,
Breuken van dreunen.

Dreunen van ooit.
Dreunen van even.
Dreunen van altijd.


De week toch maar weer opgepakt en aan het werk, er is nog zoveel te doen.

Hoe is het verder met jullie?

liefs veronique

October 5, 2009 om 08:09
hey meis,

Ja met mij gaat het best goed! Moet zeggen dat het de laatste tijd ook wel lekker gaat.
Maar met jouw niet zo te lezen... beetje herfst dipje?
Kom op hé, leuke dingen blijven doen en positief denken!

:geloof:
October 5, 2009 om 08:38
O ja, heb trouwens ook gewonnen zaterdag ;) 50-24 ! Wel een beetje lamme einduitslag... maar goed de winst was weer binnen :)
October 5, 2009 om 10:47
Heey lieve meid.

Inderdaad school kan ik niks aan doen. Kan me wel gaan wapenen tegen de stress. Daar oplossingen voor zoeken. & ben echt blij dat ik een leuke klas heb.
Met mijn vriendje,, ik had pasgeleden een einde gemaakt aan de relatie omdat ik het echt niet meer aankon. Als ik bij hem was wou ik gewoon weer alleen zijn. Het lag niet aan hem maar een relatie vroeg te veel energie. En ik voel me onwennig bij jongens in het algemeen. Ik denk steeds dat ze slecht zijn enzo. Alleen bij hem (mijn vriendje) kan ik nog denken dat hij lief is en het wel goed voor heeft met mij.
Mijn eten.. ik moet mij herpakken. Ik mag niet nog 1 dag eten zoals gisteren en eergisteren want dan blijf ik daar zeker en vast weer in hangen en dat moet vermeden worden! Vandaag proberen iets extra te eten (cornflakes denk ik dat het wordt). Wish me luck ofzo;)

Hoe gaat het met jou ? Is een heel mooi gedichtje, ik lees altijd graag gedichtjes en schrijf er zelf ook nog steeds ..

Liefs,
xxxies
October 5, 2009 om 10:48
Minder dagje? Zet em op héé meidd.. :gazodoor2:
October 6, 2009 om 05:06
hoi hoi,

Spijtig dat je je zo bedrukt voelt tegen woordig. Misschien ook een beetje door het sombere weer?
voor de rest alles OK? En met het sporten?

groetjes
Plectrude
October 6, 2009 om 08:20
Hoi Vero,

nee het is geen dromen hoor. Ik heb bijna geen kleren (allemaal weggegooid) meer en ik heb de eerste stappen van sieraden en een mooie jas al gezet (in Maastricht gekocht). Mijn lat komt gewoon veel hoger te liggen voortaan. Het past dan wel niet bij m'n portemonnee of mijn student-zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat als ik meer prioriteit leg bij m'n appearence, het ook beter zal worden. Het is niet zo dat ik nu slonzig ben of onverzorgd, maar ik ben gewoon lui erin. Ik ben, beetje arrogant gezegd misschien, een mooie meid van mezelf, maar daardoor haal ik er helemaal niet het meeste uit. Ik wil weleens zien wat er gebeurt als ik dat wél doe.

Je verhaaltje in je dagboek klinkt triest. Wat scheelt eraan?

x Ish:girl:
October 6, 2009 om 12:05
Hai,

Hoe is het met je voorbereidingen voor de halve? Wanneer loop je hem ook al weer? Is het al weer wat beter met je teen?

Ik loop hem zondag. Wel spannend. Ik heb jammergenoeg niet meer zo veel km kunnen maken de afgelopen 2 weken. Toch wil ik heeeeeel graag mijn tijd van vorig jaar fatsoenlijk verbeteren. Ik hoop het zooo. :) Heb er in ieder geval veel zin in.

X Snoetje
October 9, 2009 om 02:33
Hai Veronique,

Dat belooft veel goeds voor jou tijdens de halve! Heb je er al zin in? Ik ben even vergeten welke halve je loopt?

Voor mij zijn het nog maar 2 nachtjes slapen :wilnietkijken: Beetje spannend, maar heb er ook wel weer heeeel veel zin in! Ik heb de afgelopen tijd een beetje gesukkeld met mijn gezondheid. Na de zomer heeft het een tijdje geduurd om mijn conditie weer op pijl te krijgen. Toen ik eenmaal mijn snelheid terughad, kreeg ik een knieblessure. Gelukkig heeft dit niet langer dan 2 weken geduurd. Vorige week 2 dagen buikgriep-achtige-verschijnselen. Nu weer helemaal fit. :) Daardoor heb ik niet echt de héle lange afstanden kunnen trainen, maar wel een hele goede basis gelegd met 3 a 4x per week trainen. Ik heb een haas kunnen regelen, die mij gaat helpen mijn doel te bereiken. Ik hoop een tijd te lopen tussen 1.35-1.37. Ben erg benieuwd of dat gaat lukken, maar ik heb vertrouwen :)
Groetjes :snoet70:
October 11, 2009 om 04:09
Veronique!

Goed om te zien dat je nog steeds rondloopt hier op Valtaf... (niet dat verdwijnen jouw specialiteit is, natuurlijk, daar hebben we anderen voor :shy: & ik heb ook gezien dat jij zo nu en dan een berichtje achter hebt gelaten, ondanks mijn niet erop kunnen reageren, dus daar ook nog bedankt voor).

Het probleem met mij... ik weet niet, ik denk dat het te laat is. Dat het jaren geleden moest gaan gebeuren, toen ik nog enigszins manipuleerbaar was (gaat ook met de leeftijd). Ja ik wil hulp, maar veel te veel op mijn manier. Op deze leeftijd laat ik mij niet veel meer aanpraten en zeker niet dwingen, want veel van de ellende is ontstaan doordat ik geen controle had over mijn eigen leven. En nu zou ik die controle nog meer uit de handen moeten geven, aan allerlei dokters en behandelaars? Manipuleren kunnen ze mij ook al niet... nooit gekund, ik heb het allemaal meteen door. Niet dat het altijd in mijn voordeel werkt, maar dat terzijde. aan de andere kant inderdaad, er moet meer zijn in dit leven, het is genoeg geweest, het moet anders.

En dit is vast ook een van die natorisch bekende dilemma's; ik denk dat iedereen die enigszins hulp zoek dat heeft? Maar hier houdt het op. Ik raak vermoeider en vooral bozer door al die dwang, en als er iets niet verandert, dan zeggen we elkaar binnenkort gedag met heel het GGz en aanverwante instanties. Want ik heb mij nog laten dwingen tot aanmelden bij een eetstoornissen kliniek, maar dat is ook het laatste. Ggz moet ook iets gaan doen (ze wilden mij eerst helemaal naar die eetstoornissen$%^&*( verschuiven, maar daar ben ik niet van gediend en ondertussen krigj ik het idee dat ze mij dan wel formeel bij hen laten zitten, maar van plan zijn niks meer te doen en alles door die kliniek te laten uitvoeren).

Maar genoeg... da's altijd wel iets. Hoe gaat het met jou? Het laatste berichtje in je entry was alweer op een wat positieve toon, dus ik hoop alleen maar dat die goede richting erin is gebleven en dat het ondertussen weer allemaal wat beter is :knuffel:

J.
October 11, 2009 om 06:05
Hoe is het de afgelopen dagen?

October 11, 2009 om 16:30
Ontheemd zijn went niet echt lieve meid, nog even proberen doorgaan, het tij keert dan weer.:knuffel:
October 12, 2009 om 05:24
Het lopen ging super! Ik heb mega relaxt gelopen!!! Mijn PR met 8 minuten verbeterd: 1.34.26 :D

Succes met je laatste voorbereidingen!!!

Groetjes Snoet
October 12, 2009 om 10:41
Haha, maak je geen zorgen, ik maak me geen zorgen :knipoog: ik herhaal alleen wat mij verteld is daar door het prikvrouwtje... en die zou er hoe dan ook wat van af moeten weten, valt althans te hopen... ik weet niet hoe groot die buisjes precies zijn, maar ik denk dat 7 echt wel op meer uitkomt dan 150 ml... dat is iets meer dan 2 ml per buisje en dat was echt wel meer.

Maakt ook niet zo veel uit... zou best een goede grap zijn mocht die enorm lage kalium de vorige keer (deels) door het prikken zelf komen, dat is alles. Enigszins zou ik er nog wel makkelijk van af komen op die manier, maar aan de andere kant zijn de dagen na het prikken wel zo'n hel voor mij geweest, zo stressvol, zo veel paniekaanvallen... als dat 'voor niks' was geweest, nou ja. Maar aan de andere kant natuurlijk wel beter als het vals alarm was. Beetje dubbel allemaal maar goed, we zien wel. Bevestigd alleen maar weer waarom ik zo mijn best doe om zo ver van dokters vandaan te blijven :knipoog:

Ik hoop dt jij een goede dag hebt gehad :)

J.

Hi J.

Prikvrouwtjes zijn niet voor niets prikvrouwtjes. Theoretisch nemen de mineralen af bij een bloedafname, maar dan hebben we het over een halve liter en zeven buisjes is hooguit 150 ml. De zorgen daarover kun je laten varen.
Houd de moed erin. Wat is de positieve ervaring van vandaag? Daar kom je mee verder.

liefs V.
October 14, 2009 om 11:33
Heey.

Veel plezier met het :hardlopen:

& dank je voor je berichtje.

Ik hoop dat mijn gedachten rustig blijven, ik ben
bang voor een depressie.. Maar zo ver is het nog niet:)

Liefs Sheila.
October 14, 2009 om 13:02
Hai, ik wist inderdaad over de groente; ook tomaten, citrusvruchten... maar alsnog bedankt voor de tip :)

Langer geleden sinds jij zelf iets geschreven hebt; hoe gaat het met jou?

LIefs,

J.
October 15, 2009 om 02:49
Hoi meid!

Gelukkig zit ik alweer hop op de 57, so no worries :D!
Ben je ergens voor aan het trainen eigenlijk?

Balen dat je niet zo lekker in je vel zit zeg, hoop dat je regelmatig je hart kunt luchten, dat scheelt een hoop!

Liefs
October 15, 2009 om 03:06
Hey veronique,

Hoe gaat het deze week met je?
Hoe is het op je werk eigenlijk en met je klachten?

Hier alles redelijk okay, druk met school en leuke dingen en huiswerk etc. Ach het hou me bezig en dat heb ik nu nodig dus dat is mooi.

xx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan