Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 5, 2009

Mara1960 woog op het moment van schrijven 85.20 kg (bmi: 28.80).

Hallo, daar ben ik ook weer eens, sorry buddies maar heb heel lang in een dip gezeten en nagedacht wat ik nu eigenlijk wil. Ik las hier een paar mooie collums over de oorzaak van je eetprobleem aanpakken. Heel herkenbaar, ga denk ik eens een van de boeken die hier aanbevolen werd kopen. Misschien helpt dat wel.

Tineke, wat fijn te lezen dat het met jou weer een stuk beter gaat. Ik zal weer proberen wat regelmatiger te schrijven en ook lezen hier, dat steunt toch wel.

October 29, 2009 om 15:32
Hoi.Mara,
Een tijdje niets meer gehoord van jou.
Maar ik hoop dat het een beetje gaat,ik heb get afgelopen weekend erg druk gehad van vrijdag tot en met zondag waren de kindertjes hier en de verjaardag van de jongste gevierd die werd 1 jaar,
Ik denk wel dat ik mijzelf een beetje heb weggezijverd de afgelopen dagen ,want nu heb ik een flinke verkoudheid en last van mijn longen ,een lichte luchtweg infectie,Heb nu even de tijd om uit te zieken en dat heb ik wel even nodig ,luisteren naar mijn lichaam moet ik nog steeds leren te doen .ben niet zo snel om even een dagje bed te houden ,krijg er de kriebels van ik moet altijd van alles nog ,en zowie zo mijn hondje uitlaten ,en eenmaal op.dan doe je toch weer snel een hoop andere dingen toch!!!!
daar ben je moeder voor ,en denk je altijd dat jij het alleen maar kan regelen,EEn foute instelling ,maar ja, Leren is tot aan je dood,en toegeven is vrouw eigen ,Nu dus wel even laten voor wat het is ,en kom ik er ook wel weer achter dat het werk toch echt wel wacht ,
Een beetje eigenwijze ik neemt bij deze weer afscheid van je en hoop dat het je goed gaat,
Liefs en tot horens!
:tineke1234:
February 22, 2010 om 09:13
Hoi, heb het zelf ook bij Bol.com besteld, kan ook rechtstreeks bij die site. Succes, laat nog ns horen of je het geholpen heeft.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan