Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 5, 2009

Foxy20 woog op het moment van schrijven 71.00 kg (bmi: 23.72).:dagboekje08:


Hoe is het met jullie?
Hier wel goed hoor, me moeder is terug van Aruba en vroeg haar of ze me broeken weer ff wou innemen want het was alweer zo wijd dat het leek alsof ik van iemand anders broeken aan had, plubber achtig, niet echt mooi om te zien hahah!

Ik zei tegen me ma, kan je niet die garen eruit halen en dan kijken hoe groot die broek in het echt is, in die tyd dat ik nog 93 woog, dus me moeder dr uit gehaald en ik trok hem aan HAHAHAHAHA nou het zag er niet uit, wat een grote broek opeens zeg, en ik weet nog wel in januari zat die broek zelfs te strak dat ik soms dacht pff ik doe hem gewoon stiekem los, en nu is die broek zooooooooo veelste groot, kan bekant anderhalf mens in, ik zal over een tijd een foto ervan maken als de broek weer te los zit, dan vraag ik of me moeder weer die garen eruit haal haha, echt niet normaal, al zeg ik het zelf wat ben ik afgevallen zeg wist niet dat 21 kilo zo`n enormmmm verschil is, met nadruk op enorm!:klapklap:

En me moeder had dus me broeken ingenomen kom ze me kamer binnen ik zeg maaa, dat pas ik toch nooit zo klein, en ja hoor kwam er gewoon in, en vond het zo smalletjes dus dat betekend toch echt dat me lijf toch smalletjes begin te worden haha!:Imgood:
dat komt natuurlijk omdat ik in mijn dikke periode altijd grote broeken gewend was, en nu zijn ze zo klein om te zien haha.:duh:

Maar ik heb een vraagje he aan jullie, ik ben 20 oktober jarig :D ennn ik wil dr natuurlijk leuk uitzien, ik bedoel ben jarig plus er is meer dan 20 kilo kwijt.. nu ga ik al een andere look nemen, gewoon beetje knippen en verven maar ik wil toch wel leuke kleding aan, dus me vraag is wachten jullie ook tot je op het juiste gewicht ben met kleding inslaan of kopen jullie soms afentoe toch wel een nieuwe broek, ik vind het zo zonde om een nieuwe broek te kopen en die is over 1 maandje weer te wijd ?? hoe doen jullie dat??

Nou buddies dit is het weer zo`n beetje, ik hoop dat het bij jullie ook goed gaat, en zet hem op he allemaal.

:duimen:

October 5, 2009 om 16:27
Heeey meisje,

wel ook al ben je hier niet vaak meer, 't is toch leuk af en toe iets van je te horen, en te lezen hoe supergoed je afvalt. Die broeken zijn echt wel grappig.. Ik kan het niet, broeken inleggen, jammer, maar ik heb van m'n vorige jojo-beweging nog een aantal broeken liggen die nog amper gedragen waren. Daar pas ik nu terug in, maar nu moet ik 10 kg kunnen overbruggen.. En aangezien we toch wat trager gaan, koop ik af en toe eens een nieuwe broek. :) maar niet té vaak, zoals bh's ofzo koop ik nu niet nieuw omdat dat echt 'n zotte kost is hé.

Bij m'n vriendje let ik niet zo op m'n eten, ik ga wel niet beginnen vreten enzo, maar eet pasta en brood en ei enzo.. Beetje onregelmatiger, maar ik voel me er wel ok bij eigenlijk..

Veel succes nog hé meisje,

:knuffel:
:kusje:
October 6, 2009 om 02:05
hey meis,

tuurlijk is 20 kilo een enorm verschil.
Houd maar eens 20 zakken aardappelen vast haha!
Die hoef je nu dus niet meer mee te zeulen.
Echt leuk he om dan zo'n grote broek te zien en te denken wow wat ben ik goed gegaan!
Bedankt voor je tipje trouwens. Ik weeg me alleen wekelijks op de sportschool met iemand. Die iemand fungeert tevens als mijn stok achter de deur en het helpt echt :)
Betreft jouw vraagje. Zo nu en dan koop ik wel eens wat nieuws tussendoor.
Voelt dan ook weer lekker. Dan alleen niet te duur enzo.
Anders is het inderdaad gewoon zonde.
Maar wat dacht je van een zooi leuke assecoires? Hoedjes, riemen, kettinkjes , oorbellen en dat soort dingen?
Die passen natuurlijk altijd ;)

:mumble:
October 6, 2009 om 02:05
Heey meis,

Wat leuk dat die oude broek zoveel te groot is :D. En na meer dan 20 kg afgevallen te zijn is het verschil natuurlijk wel heel duidelijk hé qua kleding. Goed hoor van je :D. Voelt zeker ook wel fijner?

Dat je moeder die broek blijft innemen is wel grappig, vooral als je dan het verschil ziet. Zou leuk zijn om daar binnenkort foto's van te zien :D. Ik heb nu juist het tegenovergestelde... dat ik snel weer foto's van mezelf wil zien dat ik in m'n oude maatje pas ;).

Een nieuwe broek kopen is toch niet zonde? Die kan je moeder dan toch ook wat innemen als hij na een tijdje weer te groot is?

Het thema van de babykamer mag ik nog niet zeggen van m'n vriend, maar alles gaat goed met m'n kindje. Het geslacht staat nu in m'n dagboekje ;):hehe:.

:kiss:
October 6, 2009 om 06:09
hey meisje, wil even zeggen dat je geweldig goed bent afgevallen! Heel veel succes nog! Heb je ook even toegevoegd als buddy!

:gazodoor2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan