Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 5, 2009

Beertje1956 woog op het moment van schrijven 72.60 kg (bmi: 27.33).

:goedemiddag1: lieve buddies,

Hier ben ik weer en wel met een heel goed bericht: ik ben aan het :afvallen:Ik weet eigenlijk niet hoe het kan want vrijdag nog 2 gebakjes op dus ik dacht nog: dat is weer aankomen! Maar zaterdagmorgen gaf de :weegschaalrose: 73,6 aan, 4 ons eraf met vrijdagmorgen, zondagmorgen 73,2 en vanmorgen 72,6! :jippieafgevallen::lieveweegschaal: Ik hoop niet dat het maar tijdelijk is, maar ik ben vandaag ook begonnen met de Kelloggs proef, dus ik ben benieuwd!
Wel heb ik 2 dagen flinke maagpijn gehad zonder andere verschijnselen dus ik dacht mijn maag is aan het krimpen:-)
Zaterdag zijn we naar Friesland gereden, naar mijn schoonmoeder. Dat is 3 uur rijden vanaf ons huis en we kwamen ook nog eens in een file terecht. Hadden wel evergreens bij ons maar tegen de tijd dat we in Friesland waren verrekten we van de honger. Schoonmoeder lag in de lappenmand maar had wel tompouchjes en slagroomsoesjes. Ik heb me daar flink aan bezondigd.:volvreten: We zijn niet zo lang gebleven en gingen weer met honger weg, op zoek naar iets eetbaars. We kwamen terecht in Leeuwarden in een visrestaurant alwaar ik kabeljauw met frites en salade op heb. Vreemd genoeg kon ik niet alles op, dus wat frites laten staan (dankzij de maagpijn die ik al had denk ik). Zondag heb ik me keurig gedragen maar ik verwachtte niet weer zoveel te zijn afgevallen!
Maar goed, ik loop achter op mijn streefgewicht dus ik heb nog wat in te halen.
Vandaag 1 dagje vrij, naar de kapper geweest, gepoetst en boodschappen en nu eindelijk weer hier.
We gaan eerdaags de wc verbouwen, daar we beiden erg druk zijn is vanmorgen ook nog de aannemer geweest.
Kortom, de dag is alweer bijna voorbij.
Iedereen zet 'm op! en


:groetjesbuddies2:

Betty

October 6, 2009 om 03:10
Hallo Betty,
Nou, dan ga jij er ook maar eens voor zorgen om onder de 70 te komen !!! En ja, wie weet, kunnen we dan samen naar :ontspanning: ?

Even naar Friesland... toe maar ... Onze hond hebben wij ook in Friesland gekocht. Even op en neer om naar het nestje te kijken, weer op en neer om een keuze te maken, weer op en neer om haar op te halen, niet te doen joh, veel te ver!!!
(En dat is nu 7 jaar geleden, dus wie weet, heb je haar wel eens gezien?)

Verder hier alles z'n gangetje na een vervelend weekend... Kan het zijn, dat je vrijdagavond in het dorp was? Ik dacht vlug even dat ik je zag, maar twijfelde... terhoogte van Duthler? Ik was samen met m'n dochter...

Wie weet, tot gauw weer een keertje?
Groetjes,

Erica
October 6, 2009 om 11:01
Hoi Betty!

Jeetje wat ga je goed joh! :gazodoor2:
Dank voor je beterschap, ik ben alweer redelijk op de been en hoop morgen weer te paard te zitten :knipoog:
Lekker is dat hè als je zondigen niet wordt gestraft :-) maar je bent ook lekker van hot naar haar geweest enzovoorts, dus da's toch wel actief allemaal. Helaas kwam ik er wat minder makkelijk van af, maar misschien ook omdat ik niet echt actief was de afgelopen dagen. Morgen dus weer....
Dus je moet even op de porta potti? Wij gaan ook verbouwen binnenkort,maar dat wordt wat rigoreuzer. Maar eerst nog wat offertes en dan hupsakee het dak er af (letterlijk :grinnik:)
:trotszijn: en heel :veelsucces:
:01fijnedag: groetjes Esther
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan