Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 5, 2009

Jonifi woog op het moment van schrijven 80.50 kg (bmi: 28.52).

Hallo dames,

Sinds oktober 2009 sta ik nu ingeschreven en er is nog geen onsje af, ben zelf 3 kg aangekomen....oeps.
Ik vind het zoooo moeilijk om een dag zonder snoep of andere vette dingen door te komen. Tsja en dan moet ik niet verwachten dat ik ga afvallen. Ik ben wel heel goed sinds een maand begonnen met 1 x per week tennisles en aqua-aerobics. Ook probeer ik daarnaast 1x per week te fitnessen maar dat lukt niet altijd.

Ik heb het boek van valtaf besteld zodat ik niet zelf hoef na te denken over wat ik op een dag ga eten. vooral avondeten en lunch vind ik lastig. Wat ook positief is dat ik geen vreetbuien heb, maar ik snak wel vaak naar patat en dat is ook niet bevorderlijk ahah.

Wie wil mijn buddy worden? lijkt mij erg fijn om samen er helemaal voor te gaan met een stel anderen. en ervaringen delen.

:opgeeft::vertrouwen2:

Fijn weekend iedereen en maak er een mooie zondag van!

:gewichtsvermindering1:

April 23, 2010 om 00:32
hoihoi,

Ik zag dat je even bij mijn profiel was komen piepen! Hoe gaat het nu met je? Vanaf oktober heb je geen dagboek meer geschreven. Als je nog altijd een buddy wilt, laat het maar weten hoor! Er kan nog altijd een buddy bij voor mij!

Groetjes,Inge1977
May 3, 2010, gewijzigd door Cellie33 op May 6, 2010 om 17:45
Hee Jonifi, :hallo:

Je was op m'n profiel wezen kijken en ik zag dat je op zoek was naar buddies, dus ik heb je als mijn buddy toegevoegd. Hoe gaat het? Het is moeilijk om er echt in te komen he? Dat is gewoon de aller moeilijkste stap. Als je er eenmaal in zit, dan wordt het een stuk gemakkelijker. Hoe langer je het volhoudt, des te meer je in het ritme komt van nieuwe goede gewoontes.

Als je moeite hebt met jezelf snoep en patat te onthouden dan kan je die dingen inplannen. Als je ze inplanned dan voel je je ook niet schuldig, want je doet het heel bewust. En zo heb je minder kans dat je je eraan overeet. Als je graag elke dag wilt snoepen, snoep dan een klein beetje elke dag. Koop een zakje snoep en maak er meteen kleine dagenlijkse porties in zakjes van. En dan pak je elke dag 1 zakje. Als het goed gaat dan kan je de hoeveelheid snoep langzaam afbouwen. Patat zou je 1x in de week kunnen eten, bv elke zaterdag. Dan heb je iets om naar uit te kijken, maar je houdt het wel onder controle. En probeer eens ovenfriet ipv uit de frietuurpan, dat is al weer een heel verschil qua gezondheid.

Je kan ook proberen om je zin in snoep te stillen op een gezonde manier met je favoriete fruit, en je zin in patat te stillen met gezonde vetten zoals natuurlijke pindakaas, olijf en cocosnoot olie, avocado's, olijven, etc. Fruit en gezonde vetten daar heeft je lichaam echt wat aan, dat wordt minder gauw omgezet in vet dan snoep en patat wat voor je lijf "empty calories" zijn.

Ik weet niet of je hier iets aan hebt? Ik hoop het. Vetverlies is niet een questie van steeds meer controle krijgen over wat je wel en niet eet niet door jezelf continu dingen te onthouden, maar omdat je langzaam maar zeker steeds meer zin krijgt in gezond eten omdat je je er zoveel beter bij voelt en het je steeds lekkerder begint te smaken.

:allesanders:
May 15, 2010, gewijzigd door Jonifi op May 15, 2010 om 13:55

Fijn als jullie mijn buddies willen zijn!Ik heb echt veel respect voor jullie doorzetingsvermogen! succes nog de komende periode!
Cellie33 bedankt voor de tips.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan