Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 5, 2009

Lottipenotti woog op het moment van schrijven 95.50 kg (bmi: 28.21).

Hey lieve mensen,

Dankjewel allereest voor jullie lieve attente, enthousiaste en super gezellige berichtjes. Zó leuk. De meeste van jullie ken ik niet, maar ik ben dankbaar voor jullie enthousiasme! Vandaag was er wee 2,5 kg af binnen een week.. dus stilstaan doe ik écht nog niet! Nog 5 kg zegt de dokter... ik wil het liefst nog 8... maar we zien wel. Ik kan het niet geloven dat het écht is.. Zolang gedroomd en gehoopt en nu is het gewoon gelukt en ik ben niet eens bang voor straks. Ik weet gewoon zeker dat ik 't nu kan!!
Ik heb nu boven maatje M... BIZAR.. ik dacht pak maatje L uit 't rekje maar dat was gewoon veelste groot! Nou ik voel me verder happy, maar besef soms ook nog niet helemaal dat ik écht zo veranderd ben. Mensen herkennen me soms niet en 't heeft gewoon ook écht impact op je bovenkamertje, dat onderschatten mensen ook wel eens.. er komt véél meer bij kijken dan alleen joehoe ik val af.
Maar enniewees I keep on going and Ï'm proud!

Kus Lot

October 17, 2009 om 12:53
Hoi Lottie,
Wauw meid ik vind het zo ontzettend knap van je!!! En dat het idd effect op je bovenkamertje heeft weet ik maar al te goed. Kei kei kei goed van je, ben vet blij voor je. En geniet ervan!
Liefs blub
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan