Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 5, 2009

CMM woog op het moment van schrijven 71.20 kg (bmi: 25.23).

Lief dagboek,

Ik heb een beetje een slow start door mijn verbouwing / huis nog niet af en mijn ribben, maar ga zo lekker weer sport inplannen en mijn eetgewoonten onder de loep nemen. Ben benieuwd of ik in Valtaf die :bloemkool:ovenschotels ook kwijt kan. ;)

Ik ga elke week een stukje schrijven, zo rond de dag dat ik mijn gewicht invoer. Ik weeg me elke maandagochtend. Zie enorm uit naar de resultaten maar zal er ook wel mijn best voor moeten doen. Dus geen negerzoenen, geen pizza en dat soort gekkigheid meer, tenzij er iets heeeeel speciaals is of als er een berg sport tegenover staat!

Nou lief dagboek, wish me luck!

:bladeren7:

October 6, 2009 om 02:43
:succes:

:liefs:

:baroneskawe:
October 7, 2009 om 02:36
Ik zoek ff een site op waar je je BMR kunt uitrekenen (=dagelijks kcal verbruik).

Voor vandaag: om af te vallen is tussen de 1500 en 1700 voor jouw gewicht redelijk (daar begon ik ook mee), niet te weinig anders krijg je problemen. Vol met gezonde dingen proppen en dan heb je geen honger! Lekkere trek eventjes afleren duurt een paar dagen, maar als je geen/weinig suiker eet gaat dat vanzelf!
October 12, 2009 om 03:06
Dag Lottie,

Als je hier je sportdagboek invult, kun je ook voor verbruik kiezen. Dan rekent hij automatisch uit wat je ongeveer verbruikt en dus kunt eten per dag. Als je er 500 kcal onder gaat zitten (onder wat je verbruikt + sport) dan zou je rond de kilo per week kunnen kwijtraken.

Ik heb ook een boek : The truth about food. Misschien is dat ook wat voor jou. Staat ook een goed hoofdstuk in over afvallen. En over je BMR uitrekenen... Maa als je googlet op BMR berekenen kom je ze ook wel tegen. Ik heb een basisverbruik van iets van 1300 nu en dat vermenigvuldig je dan met 1.X afhankelijk van hoeveel je doet op een dag.

Kussies!

:veelsucces:
:wave02:
:wave:
:yougogirl:
:zweep:
:today:
October 15, 2009 om 00:56
Hee meis,

Dat gaat :lfeest::efeest::kfeest::kfeest::efeest::rfeest:

:Imgood::Imgood::Imgood::Imgood::Imgood::Imgood::Imgood::Imgood::Imgood:

:wave:

Kussen,
KW
October 16, 2009 om 03:54
Hee darling,

Als ik zo jouw voeding bekijk, zie ik heel duidelijk dingen die je anders zou kunnen doen. Maar misschien zie je dat zelf ook wel. Het zit zowel op het punt van iets minder kcal, als gezonder en voedzamere producten zodat je minder trek hebt, bovendien beter voor je stoelgang...

Als je het wil horen, leg ik het je binnenkort wel ff uit.

Dikke zoen!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan