Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, October 5, 2009

Neeltje1955 woog op het moment van schrijven 92.00 kg (bmi: 33.79).

Oef, dat was vanochtend schrikken, leek er eerst op dat er helemaal niemendal af was:-| Viel toch mee?!:tomaat: En alleen rauwvoer blief ik niet!. Nou ja, hoe dan ook, vandaag ging het niet goed.:oeps: Morgen nieuwe kansen zeg ik maar.
Dinsdag: :braaf: zei ik tegen weegschaal. Nu maar hopen dat het morgen/overmorgen niet teniet wordt gedaan. Heb echter redelijk goede hoop. Vanmiddag redelijk veel sport te doen. En morgen matig. Ik houd de moed er maar in. Heb wel trek en weet nog steeds niet wat vanavond te eten.:aaioverbol:
Oeps, weegschaal vanochtend/middag heel super.:afgevallen: Schijnt dus toch niet verkeerd te zijn allemaal. Kreeg gisteren nl. op de "sport" te horen dat ik waarschijnlijk ook dat syndroom van te weinig eten heb. Heb ook gelijk afspraak proberen te maken met dietiste. Hoop ik morgen (donderdag) van te horen. Verders ben ik dus ookvandaag gewoon minder met lijnen bezig geweest en ik ben erg benieuwd of dat helpt. Want vandaag toch weer heerlijk in beweging geweest. Ik vertrouwe trouwens ook al de calorientabellen van de site niet precies, maar het geefft wel een goed idee volgens mij. En: we blijve nnog maar even doorgaan, lijkt toch nog steeds goed te gaan in mijn geval. :)
En vrijdag lijkt het ook nog best ok. Weliswaar niet afgevallen, maar toch redelijk genuttigd. Hoop dat het allemaal goed blijft gaan. Maandagmiddag gesprek met dietiste, voornamelijk om te bepraten wanneer wat te eten ivm redelijk veel sportiviteiten.:hop::hop:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan