Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, October 9, 2009

Incredible74 woog op het moment van schrijven 103.70 kg (bmi: 34.65).

Een jaar geleden ging ik bijna naar Egypte op vakantie. Ik was toen half en half begonnen met afvallen. De Wii had ik al gekocht en ik had al besloten dat ik de cola zou gaan verminderen. Maar in Egypte zelf kwam het besef echt. Ik moest echt gaan afvallen!

Nu ben ik een jaar verder. En bijna 30 kilo lichter. Ik kan het nog steeds bijna niet geloven dat er zoveel af is gegaan in een jaar tijd. Vorig jaar zou ik blij geweest zijn met 10 kilo per jaar...

Zoals Mir al vertelde in een van haar reacties : 30 kilo.. dat is ruim 1/5 van mijn oude gewicht! En omdat ik een IT-nerd blijf: het is zelfs 22% van mijn oude gewicht! Ongelofelijk!!

En net zoals Linda ben ik erg blij met complimentjes, maar ik blijf het ook moeilijk vinden om ze te krijgen.
Ik zie wel dat ik afgevallen ben, maar ik zie ook dat er echt nog wel wat kilo's af moeten en mijn lijf is echt nog niet perfect.

En zo heel af en toe dan komt er ineens weer het besef bovenborrelen. Het besef dat er echt een hoop af is. Zoals vandaag toen ik vlug even van de ene kant van het gebouw naar de andere kant moest lopen. Ineens besefte ik : hee.. mijn bovenbenen schuren helemaal niet zo langs elkaar!!
Nu slijten mijn broeken dus niet meer zo hard als vroeger... al kan ik ze nu waarschijnlijk ook na een seizoen niet meer dragen. Maar deze keer omdat ze gewoon te groot geworden zijn!

:genieten:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan