Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 10, 2009

Poezenmoeder woog op het moment van schrijven 115.40 kg (bmi: 38.56).

:goeiemorgen:

Zo maar weer eens mijn dagboek vernieuwen. Heb een hele goede lijnweek achter de rug moet ik zeggen; na opstart problemen op de maandag; toch weer 's avonds pizza gegeten, terwijl de dag heel goed was verlopen, ben ik dinsdag toch wel heel serieus met Sonja aan de slag gegaan en ik moet zeggen...... Ik zit weer helemaal in het ritme en gaat het weer goed met afvallen:lieveweegschaal:. Dinsdag officieel wegen en dan weet ik hoeveel eraf is. Zondag heb ik nog een verjaardag; mijn broer is jarig, maar ik ga toch wel proberen om niet zoveel te eten en te drinken. Vooral het drinken vind ik altijd moeilijk; zo gezellig is het daar niet en ik ben gek op een :wijntje: hahahaha. Ach ik zie het dinsdag wel op de weegschaal. Afgelopen week naar de musical Hairspray geweest en het was super leuk! Ik had er niet veel van verwacht, wilde er ook niet naar toe, maar kon voor 10 euro kaartjes krijgen en tja dat laat ik niet lopen natuurlijk. Nou ik ben blij dat ik het gedaan heb. Als er een aanbieding komt, ga ik er nog een keer naar toe zo leuk is die musical. We hebben ontzettend moeten lachen. Volgende week willen we toch wel gaan proberen om 2 keer in de week te gaan :zwemmen2:; is er door de musical deze week niet van gekomen. Nou ik wens iedereen weer een hele goede lijnweek. Ik laat nog wel even weten hoeveel ik afgevallen ben.

:eenfijnweekend: en :bye:

Onbekend
October 10, 2009 om 04:05
Ha Marion!
Zo jij gaat lekker, harstikke goed! Bij mij is het wat wisselend, de ene dag lukt het beter dan de andere, ik heb in ieder geval wel twee keer gesport deze week dus daar ben ik dan weer blij om.
Leuk die bezoekjes van jou aan musicals, moet ik ook wat vaker gaan doen, er is niets beters dan een avond lekker lachen en relaxen.
Morgenmiddag naar mijn dochter, zij heeft de hele familie uitgenodigd voor een gezellige Peru middag (zij was daar in augustus)en verder heb ik niet veel op het programma staan. Morgenochtend wel weer sporten en maandagochtend wegen... ben benieuwd.
Fijn weekend!
Onbekend
October 11, 2009 om 04:22
Ha Marion,

nog gefeliciteerd he! Eén avondje een beetje minder opletten is toch niet zo erg, als je het de rest van de week maar weer volhoudt.
Mijn dochter is met haar vriend gegaan, met zijn tweetjes maar dan wel helemaal geregeld vanuit Nederland, een prachtige reis. Ik hoop niet dat ze vanmiddag teveel lekkere hapjes heeft....
Fijne zondag!
Onbekend
October 15, 2009 om 01:57
Ha Marion,

jij hebt het goed te pakken he, je gaat als een speer! Geweldig. Bij mij gaat het deze week ook weer goed, ik was vorige week wat aangekomen maar dat is er gelukkig weer af. Ik heb niet te veel gesnoept bij mijn dochter zondag, het was wel erg gezellig.
Vanavond een etentje met een vriendin, dus ik een beetje oppassen, maar het gaat me lukken.
Fijne week nog verder.
groetjes,
Luisa
October 15, 2009 om 05:57
Hoi Marion,

Bij mij gaat het zo zijn gangetje. Jij hebt de draad weer helemaal opgepikt zie ik. Fijn voor je, en nu doorzetten hé!. Sporten is ook prima natuurlijk. Ik ga ook 1x per week zwemmen, ik breng mijn moeder naar therapiezwemmen en ga dan zelf baantjes zwemmen tot ze weer klaar is. is voor mij een goede stok achter de deur om te gaan want ze vind het zo fijn en als ik er eenmaal in lig vind ik het ook lekker hoor.
Fijne week nog.

Groetjes :gezond2007:
October 18, 2009 om 12:38
hoi Marion

ja ben met prodimed verder gegaan
ene heb de spirit weer te pakken en voel me er meteen anders bij veeeeeeel beter
meer energie en niet zo snel moe
wat doen we onzelf toch aan he met die slechte eetgewoontes bah
maaaaaaar oh zo lekker!!!!!!!!!
ooit komt het goed
idd ik heb het druk n
net een verbouwing achter de rug van 3 maanden en veel werken
ben idd ook minder hier op de site maar dat had er ook mee te maken dat het niet goed ging met gewicht
ik zal proberen wat vaker hier te zijn oke?
hoe ist bij jou?

liefs Marion
Onbekend
October 19, 2009 om 01:37
Ha Marion,

Heb je een goed weekend gehad? Mijn aanvaring met de weegschaal was niet zo plezierig, dus weer terug naar streng... haha
Ik hoop dat de weegschaal voor jou liever is, fijne week!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan