Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 10, 2009

Fleuriefleur woog op het moment van schrijven 97.20 kg (bmi: 32.10).

Bah Gisteren kon het echt niet langer! Er moest een nieuwe broek komen. Voor mij altijd een ramp. Ik zou zo graag willen dat ik gewoon weer in een spijkerbroekje van de H en M of vila zou passen. Die grotematen mode zaken zijn echt zo niet mijn smaak. Voor een shirt of trui kan ik gelukkig nog wel naar een gewone modezaak. Maar veel dingen staan toch minder leuk als je wat voller bent. Uiteindelijk geslaagd bij de ulla poppiken. (oude tutzaak). Ik ben niet echt tevreden maar voorlopig voldoet deze broek wel.Waarom maken ze geen leuke betaalbare mode voor meiden zoals ik?
Frustratie frustratie dus.. Maar er zit ook iets positiefs aan... ik ben zo wel ontzettend gemotiveerd om goed mń best te doen.. Deze week 3 keer fanatiek sporten en gezond eten.
volgende week ben ik jarig dan al het wel lastig worden. Ik ben van plan om op mń verjaardag wel taart mee te eten met familie en vrienden maar verder niet te snoepen. Ik hoop dat het lukt.

October 10, 2009 om 05:13
Ik vind het ook altijd vervelend om kleren te kopen. Ik ben altijd al wel dikkig geweest maar het is in de loop van de jaren wel steeds erger geworden. En dan dat jojo-effect. Je weet dat je een nieuwe broek nodig hebt maar wilt hem nu eigenlijk nog niet kopen omdat je van plan bent weer te gaan lijnen en dan heb je toch een kleinere maat nodig? Vervolgens lukt het lijnen weer niet en moet je toch een broek in een grotere maat kopen. Heel erg vervelend.

Ik koop mijn broeken meestal bij de Miss Etam omdat het nog een beetje een modieuze zaak is. Ook weet ik dat ik daar meestal wel slaag omdat ze gewoon grotere maten hebben. Ze hebben alleen niet altijd mijn smaak broeken en dat is wel weer heel vervelend...je hebt zo'n beperkte keuze als je dik bent :(

Gelukkig inderdaad dat truien en shirtjes nog wel kunnen alhoewel ik bij veel hippe winkels ook niet naar binnen hoef te gaan omdat alle truitjes maatje small zijn en als ze large of bij uitzondering extra large zijn dan vallen ze alsnog als een small uit en staat het voor geen meter.

Ik ben wel blij dat ze bij de H&M en bij de Vero Moda wel leuke truien en shirts hebben in fatsoenlijke maten.

Kortom...kleren kopen is inderdaad een ramp! Wel goed dat het jou zo gemotiveerd heeft om je best te doen met afvallen :)

Veel succes met je verjaardag...en je mag best 1 dag zondigen! Ik zat met mijn verjaardag ook iets over de max kcal en vet heen die ik voor mezelf heb gesteld maar niet heel veel omdat ik veel komkommer en tomaatjes heb gegeten en wat minder m&m's en dat soort caloriebommen. Ook heb ik een niet al te vette taart gekocht (vruchtenvlaaien zijn vaak wel lekker en niet zo veel kcal). De chinees die we die avond aten hakte er het meest in maar dat heb ik maar geaccepteerd. Ik ben er in ieder geval niet echt van aangekomen.

Wel heb ik vandaag mijn feestje met vrienden en dat zal er wel inhakken. Vooral omdat ik ook lekker wil drinken en mijn favo drank is bessenjenever (ik lust helaas geen bier) en dat is heel zoet en dus caloriebom. Ik zal het wel weer zien. Ook vind ik dat het wel eens mag....dus ik doe het gewoon lekker en dan maak ik me volgende week wel weer zorgen over de gevolgen en het hogere getal op de weegschaal.

:fembot:
October 21, 2009 om 05:05
Kleren kopen kan inderdaad een ramp zijn. Hoop dat je je verjaardag een beetje overleeft hebt.. IS de weegschaal nog lief voor je??

Henny
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan