Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 10, 2009

TariTiwele woog op het moment van schrijven 92.40 kg (bmi: 31.97).

:icandoit: :roepblauw::roepblauw:
Ben nu alweer twee dagen goed bezig, de bijgekomen kilo is er weer af en zelfs nog een halve kilo extra!!!! :ja:
Amazing zo snel als dat kan gaan zeg... Ben er heel blij mee en het geeft moed om door te gaan.
Gisteren een verjaardag. Ze hadden mijn lievelingsvlaai :fruittaart2: en de geijkte dingetjes op tafel, zoutjes, kaasstengels, nootjes, chipjes, kaas, worst, komkommer. Dus ik heb van de slechte dingen niets genomen maar uiteraard wel wat plakjes komkommer. Was daarna ook al erg trots op mezelf. En vandaag blijkt maar weer dat ik er zeker goed aan gedaan heb om niets te nemen.
Ik heb me voorgenomen dat mijn allereerste stuk taart op 6 november zal zijn. Dan wordt mijn oudste elf jaar.

Gisteravond weer getracht het proteïne brood lekker klaar te maken, ik had hier nog één zakje van. De vorige zes zakjes waren me niet bevallen, ik heb het al op zes verschillende manieren klaargemaakt. En telkens was het niet te pruimen. Maar gisteren heb ik er verschillende kruiden, één teentje knoflook, paprika en ui doorgemengd, toen in de oven en de laatste vijf minuten wat reepjes ui, plakjes tomaat (en toch nog een dun plakje 20+ kaas :verlegen:) op gelegd. Heerlijk!!

Ik wens jullie een fijn weekend!
:liefs:

October 10, 2009 om 04:37
Hoi TariTiwele. Leuk dat je reageert op mijn aanmelding. Ik kan best een buddy gebruiken, want ik begon zo goed gisteren op de dag, maar ik had gisteravond visite en dan is het niet gezellig om steeds te roepen "ik doe niet mee". Ik heb wel getracht niet zoveel in mijn mond te proppen maar toch..... later had ik er weer spijt van. Dus vanochtend maar niet op de weegschaal gaan staan. Als het straks iets droger wordt (het komt hier momenteel met bakken uit de lucht) ben ik van plan om toch maar te gaan lopen. En natuurlijk begin ik vandaag weer gewoon opnieuw.
Ik vind het leuk om ook jouw buddy te zijn.
Hartelijke groet,
Gerbendina.
October 10, 2009 om 08:44
hoi hoi
Ja ik heb de stampot wel op gisteren en met wat spekjes erdoor is het ongeveer 304 Calorieen,zonder een stuk minder dus best gezond.
Ik ben inderdaad ook meer gaan bewegen en in cm wel afgevallen.

:ceejee:
October 10, 2009 om 11:39
Hey, bedankt voor je berichtje :) .. Ik wens jou natuurlijk ook veel succes met het afvallen, en buddies kunnen altijd toch, steun is altijd goed ;)
Onbekend
October 10, 2009 om 14:04
Hee meid,

Top zeg. Al met al ben je toch bijna 10 kilo kwijt.
Daar ben ik nog niet. Maar dat gaat zeker ook komen.
Dat brood vind ik inderdaad ook niet te pruimen.
Heb het maar een keertje klaargemaakt. Maar zoveel fantasie zoals jij het klaargemaakt hebt, had ik niet.
Het lijkt wel een pizza, wat je er allemaal op en onder hebt gedaan.

:peanuts75:

PS. Ga zo door.
October 10, 2009 om 16:36
Proteine brood. Daar ga ik eens op googlen. Nog nooit van gehoord. Maar je bent wel een volhouder hoor. Nu al 6 keer klaargemaakt en nu dus wel aardig of lekker? hahaha

Je gaat lekker meid. Volhouden he!


Marja
October 11, 2009 om 18:59
Ja, ik heb zelf zo'n weegschaal, het is inderdaad een groot verschil, maar heb al veel berichten gelezen van mensen dat het met zo'n weegschaal toch ook niet betrouwbaar is.
Ik heb ook wel moeite met doorzetten als ik zie dat ik ben aangekomen, ik ga voortaan denk ik iets van 3x in de week, dan kan ik een beetje wennen en afkicken :-D en daarna naar 1x in de week, of 2x.
Het is ook wel een soort drang om er op te gaan staan, dus het wordt zeker wel een beetje moeilijk, hij staat nu in mijn kamer, misschien moet ik 'm maar in de badkamer zetten, daar ben ik niet zo vaak als in mijn kamer, dat maakt het misschien iets makkelijker ;)
Jij ook volhouden hè! :totdevolgende:
October 13, 2009 om 02:35
Hoi! Bedankt voor je grappige berichtje in mijn dagboek (ik zag helemaal voor me dat je je man snel in de kast gooit ipv de zak chips haha).
Echt supergoed dat je al zoveel bent afgevallen! Je doet het een stuk beter dan ik, ik blijf maar rond hetzelfde gewicht stuiteren, word er helemaal moe van. Maar dankzij de site blijf ik het nog wel steeds volhouden en ik voel dat het nu wel goed gaat komen, ooit. Het zal wel een hele tijd duren, maar het gaat me lukken!!!
Leuk dat je me wilt volgen, mag ik dat bij jou dan ook? Kunnen we elkaar een beetje aanmoedigen. Vind je het goed als ik je toevoeg als buddy?
:doei:
Mariëtte
October 13, 2009 om 02:55
Ik zou zelf dan voor rond de 71 kilo gaan. Dus van 71-74 kilo en meer niet. Ik ben nl heel bang dat het er zo weer aanzit en ik voel me er nu al hel gelukkig mee terwijl ik nog een kilo of 15 kwijt wil.
Dan zit ik op 65 kilo en dat is mooi hoop ik. Ligt er ook aan hoe ik er dan uitzie hoor. Moet geen gratenpakhuis worden :-)
October 13, 2009 om 14:39
ik vind het heel goed van je dat je het bijgekomen gewicht er al weer zo snel af hebt. en vind het helemaal goed dat je op die verjaardag de slechte dingen hebt laten staan. dat probeer ik zelf ook altijd zoveel mogelijk, en het lukt me vrij aardig. want bij mij is het probleem, als ik er eenmaal aan begin, dan blijf ik er ook heel snel mee doorgaan.

succes met afvallen, en op naar je volgende streefgewicht!
October 13, 2009 om 15:21
Hoi, ik heb jou ook toegevoegd als buddy! We gaan ervoor!!!

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan