Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 10, 2009

Sweetangelbrig woog op het moment van schrijven 60.90 kg (bmi: 22.64).

Heey lieve buddy's,

Gister ben ik niet geweest, omdat ik het erg druk had met spulletjes zoeken voor de babykamer op marktplaats. Ik ga nu binnenkort 1 schilderij van 40-40 cm opgestuurd krijgen, 1 Litho A4 en voor mezelf nog 2 Disneykerstballen (1 in de vorm van het hoofd van Mickey Mouse, 1 met Lady&The Tramp erin ;)). Erg leuk dus :D.
Verder heb ik ook weer wat spullen ingepakt voor de verhuizing, ben ik met m'n vriend naar de stad geweest. Hij had nieuwe shaffies nodig voor darten en we hebben nog twee puzzels van 1000 stukjes gekocht. De ene is met wolven erop, de andere is met Disney dat je van allerlei sprookjes figuurtjes ziet. Zal wel eens kijken of ik foto's kan zetten hier als we ze af hebben ;).
En we hebben nog tactics gespeeld en ondertussen darten gekeken. Hierna zijn we maar gaan slapen. Vandaag een belangrijke dag :D.... we gaan het huisje van binnen bekijken :D.

Verder gaat m'n vriend ook weg vandaag. Na het huisje bekijken blijft hij bij z'n broer, want die komt hem anders toch een uurtje later ophalen. Ze gaan namelijk schieten met Richard z'n werk. Z'n vader heeft z'n jongste zoon (Richards broertje dus ;)) als introducé opgegeven, dus de hele familie gaat schieten en daarna is er nog koud buffet geloof ik. Naja, ik zie m'n ventje wel weer thuis verschijnen ;).

Zelf ga ik denk ik nog wat spullen bij elkaar pakken voor de verhuizing, hier rondhangen en verder zie ik wel ;). Wel balen dat ik nu weer zowat een hele dag alleen zit (zit ik doordeweeks ook al hé :S), maar snap ook wel dat Rich niet durft dat ik mee ga nu ik zwanger ben en het is zowiezo leuker om dat met z'n broer te doen ;-).

Liefs :hartje:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan