Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, October 10, 2009

Patries1987 woog op het moment van schrijven 79.50 kg (bmi: 28.17).

:baai:

Dag lieve allemaal,

Even snel vanaf m'n werk een nieuw berichtje. De vorige was namelijk wel erg verdrietig. Inmiddels gaat het beter met me hoor.
Ik was gewoon moe, gefrustreerd, verdrietig en moest ongesteld worden. Een beetje van alles bij elkaar dus. De weegschaal gaat met hele kleine beetjes naar beneden. Dat geeft een burger moed. :D
Ben nu aan het werk van 9.00 tot 19.00. Eet dus ook hier. Er staan soep en pasteitje met ragout op het menu. Even kijken wat ik daarmee doe. Misschien een lekkere salade bij maken.
Na het werk gelijk een uur in de auto en naar een verjaardag. Twijfel nog of we daar blijven slapen of ik gewoon niet drink en weer terug ga rijden. Daar ben ik al 2 weken over aan het twijfelen. ;)
Hoe gaat het verder met jullie allemaal?

Liefs

Onbekend
October 10, 2009 om 08:50
Hoi Partries,

Bedankt voor je berichtje in mijn dagboekje. Ja, gelukkig is de stilstand weer doorbroken. Maar morgen zal er wel weer wat bij zijn, want we hebben bij de lunch een heerlijk gebakken lekkerbekje op (met saus natuurlijk). En dat zal wel te merken zijn. Tja, het is niet anders. Het was erg lekker...!

Ik zat ook even in jouw eetdagboekje te kijken en vroeg me af of je wel genoeg eet? Ik heb inmiddels geleerd dat als je te weinig eet, dat het afvallen dan ook minder gemakkelijk gaat. Je lichaam schiet dan in een zogenaamde spaarstand. Er zijn diverse websites waarop je kunt berekenen hoeveel calorieën je zou moeten innemen per dag, passend bij je gewicht, lengte en levenspatroon. Ook op deze site kun je daar wel het een en ander over vinden.

Heel veel succes!

:air71:
Onbekend
October 11, 2009 om 05:29
Heey wat fijn dat het weer wat beter gaat. Soms heb je gewoon van die kuren haha. Het enigste wat je in zo'n periode moet doen is doorzetten, en dat heb je gedaan! Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad!

Liefs D.
Onbekend
October 12, 2009 om 01:43
Fijn om te horen dat het beter gaat.
Fijne week!! :kussie:
October 12, 2009 om 01:57
Goeiemorgen!

Dankje voor je berichtje in mijn dagboek!
Het is nog een flinke weg te gaan, maar het gaat vast lukken!

Jij ook heel veel succes met het afvallen!

Groetjes, rissie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan